Naisten edustus, Kakkosen sarjakausi 2021
JalkapalloJulkaistu: 20.03.2021 16.43

Naisten edustus, Kakkosen sarjakausi 2021

Paljon uutta naisten kakkosen kaudessa 2021 tulossa!

Melkein mikään ei ole mennyt ”vanhaan malliin” valmistautumisessa futiskauteen 2021. Harjoittelu on ollut pääosin kontaktitonta ja viikko kerrallaan on voitu suunnitella tapahtumia. Kaikilla on ollut kova halu päästä pallollisiin harjoituksiin, mutta niitä ei ole juuri voitu toteuttaa viranomaisten rajoitusten vuoksi. Positiivisella puolella meillä on kuitenkin ollut laadukas valmennus, jota ovat toteuttaneet Kim Engblom ja Aino Turtiainen sitkeästi ja joukkuetta tsempaten.

Uutta ja jännää on myös Kakkosen otteluohjelmassa: siellä on meitä vastassa uusia tuttavuuksia etenkin Pohjanmaalta. Monta pitkää pelireissua on edessä, mikäli ohjelma päästään toteuttamaan suunnitellusti. Tulevia reissukuluja pystyimme keräämään talkoohommissa suksivuokraamolla Impivaarassa – siinäkin uusi juttu talven ohjelmassa!

Melko tutulla porukalla tulemme kentälle, kun pilli vihellys kuuluu – muutamia ”veteraaneja” lukuun ottamatta, jotka laittoivat syksyllä nappikset naulaan. Yhteistyöjoukkueemme on jo jonkin aikaa ollut PiPS, jonka pelaajat ovat hitsautuneet tärkeäksi osaksi ÅIFK:n naisten edustusjoukkuetta.

Nyt pidämme peukkuja pystyssä, että päästään pelaamaan ja nauttimaan siitä pääasiasta: pelaamisesta yhdessä hyvissä olosuhteissa kesäauringon alla!