Försäkring för frivilliga (tränare, lagledare, funktionärer, talkkoarbetare mm)

LÄS MERA OM FÖRSÄKRINGEN HÄR

Vakuutus vapaaehtoistyöntekijöille (valmentajat, joukkuejohtajat, muut toimihenkilöt, talkoolaiset)

LUE LISÄÄ TÄSTÄ

Vakuutusnumerot/Försäkringnummer:

Tapaturmavakuutus 16-550-119-2

Vapaaehtoistyön tapaturmavakuutus Tapaturmavakuutus korvaa lajiliittojen, liittojen piirien ja alueiden ja jäsenseurojen toimeksiannosta kaikenikäisille vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia (esim. kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen, valmennus, koulutus, varainhankinta, luottamusmiestyö, toimistotyö). Myös edellä mainittuihin toimintoihin liittyvät välittömät matkat kuuluvat vakuutuksen piiriin.

Toimintaohjeet vahinkotilanteessa

Tapaturman sattuessa:

ota yhteys Pohjola Terveysmestari –palveluun

Tavoitat terveysmestarit puhelimitse 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksen kautta.

Saat terveysmestarilta avun kaikkiin terveyshuoliin, hoito-ohjeet pienempiin vaivoihin ja tarvittaessa ohjauksen sopivaan hoitoon etälääkärille tai lähimpään Pohjola Sairaalan tai Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanin vastaanotolle.

Terveysmestari tarkistaa maksullisen hoidon yhteydessä vakuutuksesi ja hoitaa korvausasian puolestasi, joten maksat käynnin yhteydessä Pohjola Sairaalassa tai Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanilla vain mahdollisen omavastuun.

Palveluaikojen ulkopuolella ja akuuteissa kiiretapauksissa voit hakeutua mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Ota lääkärikäynnille mukaan Kela-kortti. Jos hakeudut itse lääkäriin tai olet jo käynyt hoidossa, maksat lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa.

Jos sinulla on OP:n verkkopankkitunnukset, on vahinkoilmoitus helpointa tehdä OP-mobiilissa. Pohjola Terveysmestari -palvelu on Pohjola Vakuutuksen vakuutusasiakkaiden käytössä veloituksetta puhelimitse ja Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Puhelusta veloitetaan vain normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm).