Muistutan että jotta JOUKKUE saa bonukset niin varustevastaavan tulee tehdä joukkuetilaukset. Tilaukset tehdään sähköisesti. Jalkapallon pääsivulla www.aifk.fi löytyy oikeassa reunassa kaksi sinistä Stadium Teamsales laatikkoa. Joukkueen varustevastaavaa käyttää ylempää 'laatikkoa'.

Perheet voivat käyttää sitä alempaa laatikkoa mutta silloin bonarit eivät tule joukkueelle vaan seuralle.

Hyvä tilausrytmi on n 4 kertaa vuodessa. Eli varustevastaava kokoaa listan Seuramalliston tuotteista - nuoremmissa ikäluokissa varmasti rajatumpi valikoima - ja vanhemmissa hiukan laajempi. Lähetätte selkeän tiedotteen vanhemmille että Stadium-tilaus tehdään silloin ja silloin ja jos perhe haluaa tilata niin xx.xx.xxxx mennessä täytyy tilauksen olla teillä. Teette siitä koosteen ja tilaatte Stadiumilta. Lähetätte kopion yhteenvedosta taloudenhoitajalle ja jojolle. Suosittelen että perhekohtaiset laskut tulee olla maksettuna ENNEN kuin luovutatte varusteita eteenpäin. Eli tässä tarvitaan yhteistyötä taloudenhoitajan kanssa!

Huom! uudet varustevastaavat - kannattaa lukea liitteenä oleva ohjeistus läpi ennen ensimmäistä tilausta.

Muistutan myös että osa mallistosta uusiutuu parhaillaan eli pitkähihainen tekninen paita ja housut ovat tällä hetkellä loppu, kuten myös talvitakit. Kannattaa kertoa vanhemmille että jos nyt tekee tilauksen (esim. joulukuussa) niin toimitus vasta tammikuussa (todennäköisesti vko 3-4).

KELTAISET pelipaidat: seura tilaa pelipaidat (ja uusille pelaajille shortsit ja keltaiset sukat). Pelipaidan malli on tällä hetkellä auki eli juuri nyt en tilaa pelipaitoja ollenkaan vaan odotan tietoa Nikeltä mihin maalliin olemme menossa. Toiveena on että uusi malli olisi mahdollisimman lähellä nykyistä mallia jotta erot joukkueen sisällä eivät olisi liian suuret.

Se ei tarkoita sitä että uusitaan kaikkien joukkueitten pelipaitoja vaan vuositasolla uusitaan 2-4 joukkueen paitoja. Tänä vuonna P17, T13-14 ovat vuorossa saada uusia pelipaitoja.

Pyrin antamaan harkkapelejä varten lainapaitoja (ampparimallia tms).

P2015 saa käyttöönsä 'vaalankeltaiset' Nike paitoja. Niitä on riittävästi.

MUISTUTAN myös että jos pelaaja lopettaaa - pyytäkää AINA keltainen paita takaisin. Se on seuran omaisuutta!

JOS PELAAJA tarvitsee isomman paidan: pyytäkää aina pieni paita takaisin ennen kuin luovutatte isomman paidan. Näin varmistamme että pelipaidat menevät kiertoon .

STADIUM-käyttäjät: olen lisännyt Stadiumin järjestelmään käyttäjät (= eli käyttäjä sekä sähköposti-osoite että puh.numero).

Yksi ja sama sähköposti-osoite voi olla kytkettynä vain yhteen joukkueeseen. Sinä varustevastaava jolla on kaksi eri joukkuetta - olisiko sinulla toinen sähköposti-osoite jota voisimme käyttää toisen joukkueen kohdalla?

Joissakin joukkueissa on kaksi varustevastaavaa - Stadiumin järjestelmään pystyy kuitenkin tällä hetkellä tallentamaan vain yhden käyttäjän.

Muistutuksena vielä että IFK-seurat käyttävät kaikki IFK-VAAKUNAA ja IFK-TÄHTEÄ.

Tähti-logoa käytetään VAIN pelipaidoissa. Treenivarusteissa aina vaakuna.