Muistutan, jotta JOUKKUE saa bonukset, varustevastaavan tulee tehdä joukkuetilaukset. Tilaukset tehdään sähköisesti Stadium Team Salesta https://www.stadiumteamsales.fi/

Kun perheet tilaavat suoraan Stadiumilta bonukset tulevat seuralle - ei joukkueelle.

Hyvä tilausrytmi on n 4 kertaa vuodessa. Eli varustevastaava kokoaa listan Seuramalliston tuotteista - nuoremmissa ikäluokissa varmasti rajatumpi valikoima - ja vanhemmissa hiukan laajempi. Lähetätte selkeän tiedotteen vanhemmille, Stadium-tilauksen ajahkohdasta ja jos perhe haluaa tilata varusteita, niin xx.xx.xxxx mennessä täytyy tilauksen olla teillä. Teette siitä koosteen ja tilaatte Stadiumilta. Lähetätte kopion yhteenvedosta taloudenhoitajalle ja jojolle. Suosittelen, että perhekohtaiset laskut tulee olla maksettuna ENNEN kuin luovutatte varusteita eteenpäin. Eli tässä tarvitaan yhteistyötä taloudenhoitajan kanssa!

Huom! uudet varustevastaavat - kannattaa lukea liitteenä oleva ohjeistus läpi ennen ensimmäistä tilausta.

KELTAISET pelipaidat: seura tilaa pelipaidat (ja uusille pelaajille shortsit ja mustat sukat).

Pelipaitoja käytetään useita vuosia, vuositasolla uusitaan 2-4 joukkueen paitoja.

Perustettaville joukkueille annetaan lainapaidat, kunnes joukkue saanut omat paidat.

MUISTUTUS, jos pelaaja lopettaa - pyytäkää AINA keltainen paita takaisin. Se on seuran omaisuutta!

JOS PELAAJA tarvitsee isomman paidan: Pyytäkää aina pieni paita takaisin ennen kuin luovutatte isomman paidan. Näin varmistamme, että pelipaidat menevät kiertoon.

STADIUM-käyttäjät: Stadiumin järjestelmään on lisätty käyttäjät (= eli käyttäjä, sähköposti-osoite ja puh.numero). Muistakaa, Stadiumissa joukkueen nimi on aina SYNTYMÄVUOSI (esim P2012, T2011) - ei IKÄLUOKKAA kuten P10, P11 jne., koska nämä vaihtuvat vuosittain!

Yksi ja sama sähköposti-osoite voi olla kytkettynä vain yhteen joukkueeseen.

Joissakin joukkueissa on kaksi varustevastaavaa - Stadiumin järjestelmään pystyy tällä hetkellä tallentamaan vain yhden käyttäjän.

MUISTA, IFK-seurat käyttävät kaikki IFK-VAAKUNAA ja IFK-TÄHTEÄ.
Tähti-logoa käytetään VAIN pelipaidoissa. Treenivarusteissa aina vaakuna.