Ioanna Petriotiksesta P15 joukkueen valmentaja
4.12.2019 11:43 Uutiset / P15 (2005) C

Ioanna Petriotiksesta P15 joukkueen valmentaja

ÅIFK:n monivuotinen tyttöpuolen valmentaja Ioanna Petriotis palaa reilun vuoden tauon jälkeen jälleen valmennushommiin. Ioanna aloitti 2.12. lähtien Kaj Norrmanin aisaparina P15 joukkueen valmennuksessa. Petriotiksen valmennusura alkoi vuonna 2010 Maskun Palloseurasta, jatkuen myöhemmin ÅIFK:ssa. Piirijoukkueen valmentajana hän on toiminut kaudella 2015-2016. Erityisopettaja Ioanna on suorittanut Palloliiton UEFA B- valmentajatutkinnon. Lisäksi hän on käynyt useita teemakoulutuksia. Jo Nappulaliigasta vuonna 1995 alkanut peliura jatkuu edelleen. Välillä on potkittu palloa TPS:ssa, Maskussa, Liedossa ja ÅIFK:ssa.

Petriotikselle löytyi nyt sopivan haasteellinen ja elämäntilanteeseen sopiva ryhmä. Lisäksi ensimmäinen pesti poikapuolen valmentajana houkutteli takaisin valmennuksen pariin.

”Ajatuksenani on, että pystyn auttamaan joukkuetta kehittämään omaa peliänsä niin taktisesti kuin teknisestikin. Samalla pystyn tuomaan helpotusta Kajtsun valmennusarkeen, sekä jakamaan ajatuksia joukkueen kehittämiseksi”, sanoo Petriotis.

”On aivan mahtavaa saada näin kokenut valmentaja takaisin valmennuksen pariin. Olemme onnekkaita, että Ioanna valitsi juuri meidän seuran. Ottajia olisi varmaan ollut muitakin”, toteaa seuran U12 valmennuspäällikkö Matthias Ahonen.

Seura toivottaa Ioannan tervetulleeksi takaisin Åbo IFK:n väreihin!


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat