Jami Wallenius jatkaa miesten edustuksen päävalmentajana
10.10.2019 10:58 Uutiset / Pääsivusto

Jami Wallenius jatkaa miesten edustusjoukkueen päävalmentajana

Edustusjoukkueen päävalmentaja Jami Wallenius jatkaa tehtävässään kaudella 2020. Sopimuksen yksityiskohdista päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen seuran ja Jamin välillä. Sopimus kattaa tulevan vuoden 2020 ja siinä on myös optio vuodelle 2021.

  • Olemme olleet tyytyväisiä Jamin seuraan tuomaan otteeseen ja ammattitaitoon. Vaikka kausi 2019 on ollut enemmän kuin vaiherikas, niin silti Jamilla oli vankka tahto jatkaa projektissa mukana. Hän näkee seurassa olevan potentiaalin kokonaisvaltaisesti. Edustusjoukkueen osalta on mahdollisuus ottaa isoja kehitysaskelia seuraavina vuosina, kunhan tietty jämäkkyys ja johdonmukaisuus saadaan istutettua toimintakulttuuriin. Junioripuolelle taas ollaan luomassa uutta tunnistettavaa ÅIFK:laista toimintamallia, joka varmasti jatkossa lisää omien kasvattien määrää myös edustusjoukkueessa. On mahtavaa, että sopimukseen päästiin ja voidaan aloittaa uusi, kokonainen kausi Jamin kanssa, kertoo seuran valmennuspäällikkö Jarkko Tallqvist.

Joukkueen arvostettu huoltaja Kimmo Merikko jatkaa myös edustusjoukkueen mukana kaudella 2020.

  • Kimmo laittaa itseään likoon joukkueen puolesta aina isolla sydämellä. Hän on joukkueen tapahtumissa ensimmäisenä paikalla ja lähtee viimeisenä. Olen tosi iloinen ja tyytyväinen Kimmon halusta jatkaa. Hän on se joukkueen koossa pitävä viimeinen liima joka vaikeina hetkinä pitää ryhmän kasassa, toteaa Tallqvist.   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat