Adi ja Leroy Maluka miesten edustuksen valmentajaduo
16.11.2018 11:10 Uutiset / Pääsivusto

Miesten edustuksen valmennusduo Adi (oik.) ja Leroy (vas.)


Adriano jatkaa ÅIFK:n miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. Adriano – tuttavallisemmin Adi – tuli seuraan tammikuussa 2018 Petteri Joensuun luotsaamaan Kolmosessa pelaavan joukkueen kakkosvalmentajaksi. Keväällä 2018 Adi sai vetovastuun miesten edustuksesta.

Miesten edustuksen valmentajatiimiin saadaan kaudelle 2019 vahvistusta kun seuran A-poikia luotsaaman siirtyvä Leroy Maluka aloittaa avustavana valmentajana ja pelaajana miesten edustusjoukkueessa. Myös seuran äsken nimetty valmennuspäällikkö Jarkko Tallqvist tulee olemaan vahvasti mukana joukkueen rakentamisessa.

Adin meriittilistalta löytyy valinta Veikkausliigan vuoden pelaajaksi 2005 sekä Suomen Cupin että Veikkausliigan voitot.

Adi aloitti jalkapallon pelaamisen Cruzeirossa, Brasiliassa. Suomessa hän on pelannut useassa eri joukkueessa mm. kolmessa Veikkausliiga-seurassa. Hän on myös pelannut ammatikseen neljä vuotta Norjassa ja Ruotsissa.

-----

Leroy Maluka palaa ÅIFK-riveihin valmentajana ja pelaajana

ÅIFK on tehnyt valmentajasopimuksen Leroy Malukan kanssa. Kokenut keskikenttäpelaaja on pelannut Veikkausliigassa yhteensä 37 ottelua Turun Palloseuran riveissä viimeksi kaudella 2014.

ÅIFK on Malukalle erittäin tuttu seura. Suomeen Maluka päätyi aikoinaan juuri ÅIFK:n kautta. Hän osallistui joukkueen harjoituksiin kesällä 2010 ja nostettiin sieltä suoraan TPS:n liigajoukkueeseen ennen kuin ehti pelata otteluakaan Kakkosessa. Leroy on myöskin pelannut Ykkösessä ja Kakkosessa. Maluka valittiin kaudella 2012 Vuoden Kakkosen Pelaajksi ÅIFK:n riveistä. Kaudella 2017-2018 Maluka on toiminut sekä pelaajana että valmentajana Tampere Unitedissa Kakkosessa.

Maluka tulee kaudella 2019 valmentamaan ÅIFK:n A-ikäisiä junnuja sekä toimimaan miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä pelaamisen lisäksi. Malukalla on UEFA B-valmentaalisenssi.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Joulukuu   »
Kategoriat