Uusi pelaaja, ohjeita vanhemmillesi

Liittyminen joukkueeseen
Olet käynyt jo tutustumassa harjoituksiin ja pelikavereihin. Muista muutamien asioiden hoito heti alkuun.

  • Täytä ilmoittautumislomake, joka löytyy sähköisessä muodossa TÄSTÄ
  • Vakuutus on pakollinen. Seura hankkii vakuutuksen alle 12 v pelaajille. Vanhemmat pelaajat hankkivat itse tapaturmavakuutuksen, joka kattaa kilpaurheilun tai hankitaanko sinulle AON:n vakuutus pelipassin oston yhteydessä? Palloliiton kautta ostettava vakuutus maksaa 40-140 € iästä riippuen,(Jos sinulla on oma tapaturmavakuutus, pyydä vakuutusyhtiöltä vakuutustodistus ja toimita se joukkueenjohtajalle)

Kun ensimmäinen toimintamaksuerä on maksettu ja toiminnanjohtaja on hankkinut pelilisenssin (ja AON vakuutuksen nuoremmille ja vanhemmille pelaajille pyydettäessä), voit osallistua joukkueen peleihin ja turnauksiin (jojo ilmoittaa, kun pelipassi kunnossa).

Maksut; tilinumero ja viitenumero
Seuran toimintamaksut ja niiden maksupäivät vahvistuvat vuosittain lokakuussa. Joukkueen maksu riippuu ikäluokasta ja maksut ovat n 250 €-1500€ riippuen joukkueen toiminnasta.

Jopox ja viestintäkanavat
Harjoituksiin ja peleihin ilmoittaudutaan Jopox-järjestelmän kautta. Joukkueenjohtaja lähettää Jopox-tunnukset, kun pelaajan ja vanhempien tiedot on syötetty järjestelmään. Tunnuksen saatuaan pelaaja pystyy ilmoittautumaan pukukopin kautta joukkueen kaikkiin tapahtumiin, jotka näkyvät joukkueen kalenterissa (tarvittaessa joukkueenjohtaja opastaa Jopoxin käyttöä), saatavilla myös Jopox kännykkäsovellus.

  • Muista, että pelaaja ilmoittaa läsnäolosta tai poissaolosta harjoituksista, peleistä tai tapahtumista joukkueen tapojen mukaisesti. Lisäinformaatiota joukkueenjohtajalta
  • Tutustu joukkueen käyttämiin viestintäkanaviin, joista tärkein on Jopox-pukukoppi

Joukkueen sivuilta löytyy raportteja peleistä ja muuta informaatiota. Materiaalipankista löytyvät mm. joukkueen säännöt, toimihenkilöt kohdasta löytyvät toimihenkilöiden yhteystiedot.

Seuran varusteet
ostetaan Teamsales myynnin kautta Myllyn Stadiumista. Jokaisella joukkueella on varustevastaava, joka hoitaa tilaukset Stadiumista .
Toimintamaksuun sisältyy keltainen pelipaita, mustat pelishortsit ja keltaiset pelisukat.
Lisäksi omakustannehintaan hankitaan sininen lyhythihainen vieraspelipaita, musta harkkapaita, shortsit ja mustat sukat. Joukkueesta riippuen varustepakettiin voi kuulua myös pipo, treenisetti (housut ja pitkähihainen paita), laukku ja ulkotakki. Näiden varusteiden arvo on n. 100 -250 €. Keskustele varustepaketista joukkueen varustevastaavan tai jojon kanssa.

Lisätietoja
Lisätietoja seuran toiminnasta saat joukkueenjohtajalta, joukkueiden toimihenkilöiltä ja toiminnanjohtajalta.