Suomen käsipalloilun kilpakausi avataan Turussa
Julkaistu: 04.09.2023 18.23

Suomen käsipalloilun kilpakausi avataan Turussa

ÅIFK-Cocks Akatemia ke 6.9. klo 19

Miesten Suomen Cup, 1. kierros, Samppalinnan palloiluhalli

ÅIFK:n ja koko Suomen käsipalloilun kilpailukausi avataan Samppalinnassa Miesten Suomen Cupin 1. kierroksen ottelulla ÅIFK-Cocks Akatemia keskiviikkona 6.9.2023 klo 19.00. Miesten ykkösdivisioonassa kilpaileva Cocksin akatemiajoukkue sijoittui viime kaudella divarin runkosarjassa toiseksi ja otti saman paikan keväällä ylemmässä jatkosarjassa. Pääosin nuorista, vuosina 2000–2005 syntyneistä pelaajista koostuva joukkue tuo Samppalinnaan vauhtia vuoden ensimmäisen kilpaotteluun.

Näen kundeista ja aistin itsestäni valtavaa intoa siitä että kilpailulliset pelit alkavat. Treenikausi on mennyt hyvin ja harkkapeleistä on saatu paljon infoa. Voitto liiga-Dickenistä oli työnäyte, mihin me parhaimmillaan voidaan jo pystyä. Cocks Akatemia on divarin kärkinippuja, joka tarjoaa meille varmasti kovan vastuksen. Tulkaa katsomaan, mitä uutta mulla on heittää kentälle!

- Aku Kuusisto, valmentaja

Käsipallo on parasta paikan päällä, mutta ottelu on myös katsottavissa live-lähetyksenä Solidsportilla.

Ohita lippuluukku – kausikortilla pääset ÅIFK:n edustusjoukkueen ja akatemiajoukkue Akkupoikien runko-, jatko- ja playoff-sarjojen kotipeleihin Miesten SM-liigassa ja Suomen Cupissa. Kun ostat kausikortin heti, niin voit lunastaa sen kuittia vastaan lippuluukulta.

Tervetuloa kotikatsomoon! 💛🖤