Kuusisto ja Wikström jatkavat liigaluotseina
Julkaistu: 11.05.2021 08.02

Kuusisto ja Wikström jatkavat liigaluotseina

Into palasi ja vahvistuksia tulossa

Miesten liigajoukkueen päävalmentaja Aku Kuusisto ja avustava valmentaja Harry Wikström ovat tehneet ÅIFK:n kanssa sopimukset kaudelle 2021–2022.

Seuraava askel uralla

– Päättyneen kauden loppu oli nousujohteinen ja sen jälkeen oli selvää että haluamme jatkaa samalla kaksikolla ja tämä oli myös joukkueen tahtotila. Seuramme tavoitteena on kasvattaa sekä pelaajia että valmentajia, ja on todella hienoa että Aku ottaa seuraavan askeleen valmentajaurallaan hypätessään pysyvästi edustuksen puikkoihin. Hänen ammattitaitonsa ja sitoutumisensa auttaa varmasti seuraa ja joukkuetta nousemaan seuraavalle tasolle tulevien kausien aikana, arvioi seuran puheenjohtaja Ville Perho.

– Yhtä lailla on hienoa, vaikkakin myös onnen kauppaa että Harry Wikströmin siviilityöt veivät Turun suuntaan. Hän tulee ottamaan vastuulleen seuran A-juniorit sekä edustuksen apuvalmennuksen. Hän tulee olemaan kokemuksellaan mahtava tuki sekä Akulle mutta myös joukkueelle. "Hartza" oli pelaajana vuosikausia yksi pelikenttien isoja persoonia ja häneltä löytyy takuuvarmasti kullanarvoisia vinkkejä vaikka puolustuspään tilkitsemiseen, Ville jatkaa.

Pelaamisen ja treenaamisen into palasi

Kuusiston sopimus on mallia 2+1 vuotta ja Wikströmin sopimus on kaudelle 2021–2022. Lisäksi Kuusisto jatkaa Turun Seudun Urheiluakatemian toisen asteen lajiryhmän ja korkea-asteen huippujen valmentajana ja Wikström valmentaa ÅIFK:n A-poikia.

– Pelaajarinki tulee pysymään pitkälti kasassa, mutta mukaan tulee mukaan muutama kaivattu vahvistus. Harjoittelua tullaan monipuolistamaan, jotta pelaajakehitys voidaan taata myös läpi pelikauden. Pelaamisen ja treenaamisen into saatiin keväällä palautettua, joten on hienoa päästä jatkamaan työtä tutussa porukassa samalla lisääntyvässä sisäisessä kilpailutilanteessa, tuumii Kuusisto.

Lisätietoja antaa seuran puheenjohtaja Ville Perho, ville[ät]hfaifk.fi.