Edustusjoukkueen veräjälle lisää leveyttä
Julkaistu: 16.06.2021 03.14

Edustusjoukkueen veräjälle lisää leveyttä

ÅIFK:n maalivahdit taas täysilukuiset

ÅIFK:n miesten joukkue jatkaa maalivahtiosastonsa vahvistamista. Maalivahti Aku Kuusiston keskittyessä valmennukseen maalin suulle tulee lisää paikallista voimaa, kun Piffenistä tuttu Markus Mattila täydentää aikuisten maalivahtiosastoa.

– Akun siirryttyä veräjältä pelkästään penkin taakse, tuli meille tarve vahvistaa maalivahtiosastoamme. Luonnollinen rekrytointi löytyi naapuriseurasta. Vaikka Markus joutui viime koronakauden jättämään väliin polven operaation ja kuntoutuksen takia, on hän ensimmäisistä keskusteluista asti ollut hyvin motivoitunut palaamaan liigakentille, taustoittaa seuran puheenjohtaja Ville Perho.

Vuodesta 2016 vuoden 2020 syksyyn asti jatkuneen Piffenin liigamatkan aikana Markus on ollut kasvattiseuransa maalivahtina. ÅIFK ei ole kuitekaan Markukselle ihan uusi seura; hän ehti jo vuonna vuosina 2013, 2015 ja 2016 – ennen Piffenin nousua liigaan – pelata ÅIFK:n miesten joukkueen maalilla seurojen yhteistyösopimuksen myötä.

– Makke tuo hyvää leveyttä meidän maalivahtikolmikkoon "Tursun" (Mirsad Tursunović) ja "Acken" (Axel Rehnberg) rinnalle ja samalla lisää kilpailua myös harjoituksissa. Maalivahtina Mattila tuo todella räjähtävän ja taas erilaisen vaihtoehdon verkkojamme vartioimaan, valmentaja Aku Kuusisto arvioi.

Profiili

  • Nimi: Markus Mattila
  • Pelipaikka: maalivahti
  • Syntynyt: 1993
  • Kasvattiseura: Pargas IF