Julkaistu: 10.05.2017 00.00

School Tour

School Tour Turun alueella

Käsipallo on vauhdikas ja monipuolinen pallopeli. Pelaajia on noin 20 miljoonaa ihmistä maailmassa. Käsipallossa juostaan, hypätään ja heitetään, ja siksi sitä voikin nimittää pallopelien yleisurheiluksi.

Käsipallo tarjoaa lajina helposti jotain uutta ja mielenkiintoista perinteisten lajien rinnalle. Käsipalloon on lajina osallistujaystävällistä, sillä pallon hallinta käsillä on helppoa. Käsipalloon tarvitaan vain salibandy- tai patjamaalit. Lajiesittely on hyvä tapa kartuttaa liikunnanopettajan tietämystä lajista.

School Tour on käsipalloliiton ja paikallisseuran yhteinen projekti, jossa tarkoituksena on esitellä käsipalloa oman alueen kouluille. Åbo IFK tekee School Tour -käsipalloesittelyjä Turun alueen kouluissa.

Tavoitteenamme on, että käsipalloa alettaisiin pelata liikuntatunnilla siinä missä muitakin pallopelejä. Tarkoituksenamme on pitää 45 min pituinen lajiesittely mahdollisimman monelle ikäluokalle. Sääntö- ja harjoitusmateriaalia tuomme tilaisuuksiin mukanamme.

Virkistävästä käsipallotunnista ovat tykänneet tähän mennessä lähes kaikki.

Olemme käyneet syksyn 2012 jälkeen esittelemässä lajia joka vuosi Turun ja sen lähialueen kouluissa. Lajiesittelyihin on osallistunut tuhansia lapsia ja monia Turun ja sen lähialueen kouluja.

Mikäli koulussanne ei vielä ole vielä tänä lukuvuonna esittelemässä lajia, ota rohkeasti yhteyttä!

Mikäli koulussanne on ryhmiä, jotka ovat jo aikaisempina vuosina saaneet käsipallo-opetusta, tulemme mielellämme pitämään myös tälläisille ryhmille uusia kertaustunteja.

Innostuneet oppilaat voivat jatkaa lajin kokeilemista käsipalloseurassa – Åbo IFK.

Lisätietoja

Ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä sähköpostia kontakt@hfaifk.fi otsikolla School Tour.