Julkaistu: 29.05.2017 00.00

Hallit

Hallit

Samppalinna

Samppalinnan palloiluhalli sijaitsee osoitteessa Itäinen pitkäkatu 45, Turku.

Adressen till Samppalinna bollhall är Östra långgatan 45, Åbo.

Hallin käyttö

Hallia saa ainoastaan käyttä omalla varatulla vuorolla. Hallin käyttö tai oleskelu hallissa ilman vuoroa on kielletty. Hallin käytöstä vastaa aina joukkueen aikuinen joukkueenjohtaja tai valmentaja. Käyttämättä jäävä hallin vuorot on peruutettava viimeistään kolme vuorokautta ennen vuoron alkua. Käyttämättömistä liaan myöhään peruutetuista vuoroista veloitetaan vuokra.

Ajanottolaitteet ovat lukkojen takaa ja ovi aukeaa ulko-oven avaimella.

Jos sinulla ei ole avaimia Samppalinnaan, sovi jonkun muun joukkueen kanssa avaimen lainaamisesta tai ole hyvissä ajoin yhteydessä Jaanaan jolla on vara-avain. Samppalinnassa kaapissa 11, on ottelupöytäkirjoja ja Time-out kortit, palauta Time-out kortit omalle paikalle pelin jälkeen.

Siistikää paikat jälkeenne, pöydät, tuolit, penkit pois, pukuhuoneet, aulat siistiksi ja ajanottolaite samalle paikalle josta sen otit ja muista laittaa se lataukseen. Sammuttakaa valot, jos viimeisen joukkueen jälkeen ei seuraava käyttäjä ole tullut. Hallissa automaatti valot salissa, pukuhuoneissa 1-4 ja katsomossa. Sammutettavia valoja ovat alakerran käytävät, kahvion osuus ylhäällä, vessat ja pukuhuone 5. Pelejä voi olla useammassa hallissa samana päivänä, joten esim. karkit pitää jakaa niin, että kaikille riittää. Yhteistuumin tämä asia hoituu. Jos huomaatte, että jokin tavara on loppumassa, olkaa siitä heti yhteydessä eteenpäin. Buffaan liittyvissä asioissa buffavastaavaan, halliin liittyvissä asioissa hallivastaavaan ja ottelupöytäkirjojen tilauksen hoitaa otteluasettelija.

Liisterin käyttö

Säilyttääksemme käsipalloilun Turun alueen halleissa teemme yhteistyötä kaupungin kanssa liisterin haittojen pienentämiseksi.

 • Liisteriä saa vain käyttää Samppalinnan palloiluhallissa.
 • Liisteriä saavat vain käyttää joukkueet, joille on käsipalloliiton kilpailusääntöjen mukaan sallitaan liisterin käyttö.
 • Liisteriä ei saa laittaa kenkiin tai vaatteisiin.
 • Ennen voimaharjoittelua, esim. punnerrukset, kädet on puhdistettava liisteristä.
 • Harjoituksissa tai otteluissa ei saa poistua kentältä puhdistamatta käsiä.
 • Käytettäessä muuta varustusta tai alueeta, esim. nojapuut, katsomo, kädet on puhdistettava liisteristä.
 • Liisteripaakut ja tahrat lattialla ja seinillä on poistettava jokaisen harjoituksen ja ottelun yhteydessä — tämä koskee kaikkia liisteriä käyttäviä joukkueita.
 • Käsipalloja ei saa käyttää pukuhuoneissa, käytävillä tai muissa tiloissa ja hallista ei saa poistua liisterin kanssa.
 • Ottelutaukojen aikana pukuhuoneissa ja käytävillä kädet pidetään poissa tuoleilta, penkeiltä ja seiniltä.

Användning av klister

För att kunna behålla handboll med klister i Åbo stads idrottshallar förutsätts så samarbetar vi med staden och medverkar för att minska skador av klister.

 • Klister får endast användas i Samppalinna bollhall.
 • Klister får endast användas av lag som genom handbollsförbundets regler och tävlingsbestämmelser tillåts använda klister.
 • Klister får inte sättas på skor eller kläder.
 • Innan man styrketränar (ex armhävningar) ska händerna vara fria från klister.
 • Man får vid träning eller match med klister inte lämna spelplanen utan att rengöra händerna.
 • Om man ska använder sig av annan utrustning i hallen; ribbstolar, läktare osv så rengör man händerna innan eller avstår klister.
 • Klisterklumpar och större klisterfläckar på golv och väggar skall tas bort av föreningen vid varje träning eller matchtillfälle -- detta gäller för alla lag som använder klister).
 • Man får aldrig använda handbollar i korridorer, omklädnadsrum eller liknande utrymmen eller lämna hallen med klister på händerna.
 • Vid matchpauser i omklädningsrummen ska händerna hållas borta från stolar, bänkar och väggar.

Peltolan palloiluhalli

Peltolan palloiluhalli sijaitsee osoitteessa Hamppukatu 2, Turku.

Adressen till Peltola bollhall är Hampgatan 2, Åbo.

Hallin käyttö

Ajanottolaitteet ovat lukkojen takaa ja kaappi aukeaa ulko-oven avaimella.

Jos sinulla ei ole avaimia Peltolaan, sovi jonkun muun joukkueen kanssa avaimen lainaamisesta tai ole hyvissä ajoin yhteydessä Jaanaan jolla on vara-avain. Peltolassa ei ole valmiina ottelupöytäkirjoja eikä Time out kortteja. Ottelupöytäkirjoja voit hakea Samppalinnasta kaapista 11, ota ainoastaan 4–5 kpl kerralla, jotta eivät lopu kesken. Time-out kortit kannattaa tehdä itse. (6 kpl vihreää paperia ja niihin numerot 1, 2 ja 3 × 2).

Pelin jälkeen maalit pois kentältä, niille kuuluville paikoille (työnnetään seinää vasten ja verho yli), samalla tarkistakaa ja siistikää paikat jälkeenne, pöydät, tuolit, penkit pois, pukuhuoneet, aula siistiksi ja ajanottolaite samalle paikalle josta sen otit ja muista laittaa se lataukseen. Sammuttakaa valot, jos viimeisen joukkueen jälkeen ei seuraava käyttäjä ole tullut.


Ilpoisten palloiluhalli

Ilpoisten palloiluhalli sijaitsee osoitteessa Lauklähteenkatu 15, Turku.

Adressen till Ilpois bollhall är Laukkällsgatan 15, Åbo.

Hallin käyttö

Ajanottolaitteet ovat lukkojen takaa ja kaappi aukeaa ulko-oven avaimella.

Ilpoisissa ei ole valmiina ottelupöytäkirjoja eikä Time-out kortteja. Ottelupöytäkirjoja voit hakea Samppalinnasta kaapista 11, ota ainoastaan 4–5 kpl kerralla, jotta eivät lopu kesken. Time-out kortit kannattaa tehdä itse. (6 kpl vihreää paperia ja niihin numerot 1, 2 ja 3 × 2).

Pelin jälkeen maalit pois kentältä, niille kuuluville paikoille (koukut pitkällä seinällä), samalla tarkistakaa ja siistikää paikat jälkeenne, pöydät, tuolit, penkit pois, pukuhuoneet ja aula siistiksi ja ajanottolaite samalle paikalle josta sen otit ja muista laittaa se lataukseen. Sammuttakaa valot, jos viimeisen joukkueen jälkeen ei seuraava käyttäjä ole tullut.