Kiinnostaako sinua lasten valmennus?
JalkapalloJulkaistu: 23.08.2021 12.50

Kiinnostaako sinua lasten valmennus?

Kiinnostaako sinua lasten valmennus Åbo IFK:ssa!

Åbo IFK on vuonna 1908 perustettu monilajiseura, jossa jalkapallo on pelaajamäärältään selkeästi suurin jaosto. Meillä on reipasta toimintaa perhefutiksesta (3-5 v.) aina miesten ja naisten edustusjoukkueisiin asti. Lisäksi jalkapalloa pelataan myös eri ikämiessarjoissa.

Lasten maailma kattaa alle 11-vuotiaiden tyttöjen ja poikien jalkapallotoiminnan. Lasten jalkapallomaailmassa korostuu iloisuus, positiivisuus ja kipinän sytyttäminen lajiin sekä yhdessä tekeminen. Seuralla on eri ikäluokissa selkeät jalkapallolliset sisältösuunnitelmat (valmennuslinja), joka ohjaa meidän toimintaa kentällä.

Nuorimpien ikäluokkien pelaajamäärät ovat olleet jatkuvassa kasvussa ja haemmekin seuraan positiivisen elämänasenteen omaavia lasten ohjaajia, tai henkilöitä jotka haluaisivat liittyä meidän iloiseen toimintaamme mukaan. Joukkueemme harjoittelevat nuorimmissa ikäluokissa pääsääntöisesti noin kaksi kertaa viikossa ja pelaavat Palloliiton alueellisia sarjoja.

Seura kouluttaa kaikki uudet ohjaajat/valmentajat sisäisesti (Palloliiton koulutuspolun mukaisesti), joten aikaisempaa valmennus- tai ohjaajakoulutusta ei välttämättä tarvitse sinulla olla.

Mikäli haluat lasten ohjaamisesta/valmentamisesti itsellesi mukavan ja säännöllisen harrastuksen, niin ole yhteydessä Åbo IFK:n U12 valmennuspäällikköön Matthias Ahoseen. Yhteystiedot alla.

Matthias Ahonen, Åbo IFK U12 valmennuspäällikkö

matthias.ahonen@ffaifk.fi, +358 9866912