Turun kaupungin linjauksella Liikuntapalveluissa poistetaan rajoituksia 16.6. alkaen
SeuraJulkaistu: 16.06.2021 11.21

Turun kaupungin linjauksella Liikuntapalveluissa poistetaan rajoituksia 16.6. alkaen

Hei seura- ja yhdistystoimija!

Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän antamalla suosituksella ja Turun kaupungin linjauksella Liikuntapalveluissa poistetaan rajoituksia 16.6. alkaen.

Henkilömäärärajoitukset päättyvät Turun kaupungin liikuntapaikoilla keskiviikosta 16.6. alkaen. Asiakkaiden on huolehdittava siitä, että turvaetäisyydet sisätiloissa, pukuhuoneissa ja saunoissa säilyvät.

Liikuntapalvelut ohjeistaa ja valvoo toimintaohjeiden noudattamista, sekä rajoittaa tarvittaessa asiakkaiden määrää ja tilojen käyttöä terveysturvallisuuden takaamiseksi.

Ulkoliikuntapaikoilla ottelu- ja kilpatoiminta lähikontaktein on sallittua. Ulkokenttien pukuhuoneet ovat käytettävissä turvaetäisyydet huomioiden.

Sisätiloissa myös sallitaan kaikki toiminta lähikontaktein. Muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana aikuisten tulee edelleen käyttää maskia ja huolehtia turvaetäisyyksien säilymisestä.

Lasten vanhemmat voivat taas tulla liikuntapalvelujen sisätiloihin auttamaan tarvittaessa varusteissa ja katsomaan harjoituksia maski- ja turvaetäisyysohjeistuksia noudattaen.

Turun kaupunki muistuttaa, että aikuisilla on edelleen suuri vastuu koronaviruksen leviämisen ehkäisemisessä. Voimassa olevia ohjeistuksia tulee noudattaa jatkossakin.

Vuoroihin liittyvistä mahdollisista uusista rajoituksista ja toimenpiteistä tiedotamme sähköpostitse.

Informaatiota koronaviruspandemian vaikutuksista liikuntapalveluihin löydät kootusti osoitteesta: turku.fi/liikunta/korona. Lisäksi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin tilanteeseen liittyen.

Kiitos, kun autat taudin taltuttamisessa.

Liikkeen jatkumisen puolesta,
Liikuntapalvelujen henkilökunta