ÅIFK:n P11 joukkue etsii uusia pelaajia!
28.7.2020 12:53 Uutiset / Pääsivusto

ÅIFK:n P11 joukkue etsii uusia pelaajia!

Kesätauko on ohi ja Åbo IFK:n P11 joukkueen valmistautuminen syksyn peleihin ja tulevaan kauteen on hyvässä vauhdissa. Marraskuussa joukkueesta muodostetaan kaksi erillistä joukkuetta, kilpa- ja haastejoukkueet kaudelle 2020-2021. Kilpajoukkueen vastuuvalmentajana toimii Peter Nuyttens ja haastejoukkueen toiminnasta vastaa valmentaja Miika Mäenpää. Molempien joukkueiden toiminnan laatu tullaan pitämään korkealla tasolla.

Åbo IFK:n P11 ikäluokka on yksi Suomen parhaimmista joukkueista ja nyt etsimme joukkueeseen uusia pelaajia. Olet tervetullut joukkueen avoimiin harjoituksiin elokuussa, maanantaisin klo 17:30-19:15. Paikkana toimii Kupittaa 10 nurmikenttä.

Olemme urheilullisia, taitavia, sitoutuneita, joukkue ja yhteisö – jos haluat mukaan, olet lämpimästi tervetullut! Tarjoamme laadukkaan valmennuksen sekä positiivisen ja kehittävän kasvuympäristön. Ilmoittauduthan avoimiin harjoituksiin valmentajillemme Markus Lauri p. 040 029 6123 tai Kim Friman p. 040 077 6674.

ÅIFK P11 joukkueen tavoitteena on osallistua 3 joukkueen voimin Piirisarjan Ykkösen karsintaan, joten luvassa on hyviä haasteita heti syksystä alkaen. Välitavoitteenamme on pelata Liigassa, ja kilpailullisesta menestyksestä riippuen mahdollisimman korkealla myös muilla peliryhmillä. Pitkän tähtäimen tavoite on kehittää jokaista yksilöä kohti omaa huippua.”


   
Lisää uutisia
Åbo IFK
Kategoriat