Tarvitsemme tukeanne enemmän kuin koskaan
24.4.2020 14:59 Uutiset / Pääsivusto

Tunnusta väriä ja tue seuraasi.

Urheilu on tärkeää lasten hyvinvoinnille – tarvitsemme tukeanne enemmän kuin koskaan

Johdettu ryhmäurheilu ja yhdessä liikkuminen jäivät tauolle koronavirusepidemian muututtua pandemiaksi.

Valmentajamme ja muut toimihenkilömme jatkavat edelleen treenien pitämistä etänä ja pienissä ryhmissä tai henkilökohtaisesti siellä missä se on mahdollista.

Tämän epävarmuuden keskellä meillä on isoja haasteita. Taphahtumista vetonaulamme GANT Beach Cupin kohtalo on vielä auki. Olemme suunnitelleet sen järjestettäväksi elokuussa ja se on iso tulon lähde, kuten myös rannan kioskimme kesällä. Myös monet sponsorimme kamppailevat liiketoimintansa kanssa pandemian keskellä.

Jatkamme toiveikkaasti ja realistisesti joukkueiden rakentamista syksyllä alkavaa seuraavaa kautta varten. Siirtyminen uuteen kauteen tapahtuu enemmänkin virtuaalisesti ja siksi haluamme aktivoida kaikki valmentajat, toimihenkilöt, pelaajat, vanhemmat ja läheiset. Nyt on tärkeää pitää yhtä. Yhdessä selviämme tästä ja pääsemme taas yhdessä pallotuntumaan.

Tähän uutiskirjeeseen olemme keränneet muutaman tavan, millä voit tukea seuraasi nyt kriisin keskellä. Osoita tukea ja mustakeltaista sydäntä ostamalla paita ja muista ostoksilla käydessäsi kerryttää lisäbonusta myös seuralle laittamalla ÅIFK Plussan, S-ryhmä- tai Stadiumbonuksen saajaksi itsesi lisäksi.

Lue seuramme uutiskirjeestä tarkemmin miten voit tukea seuraasi.

Käsipalloterveisin

Ville Perho ja HF ÅIFK:n hallitus


   
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Kesäkuu   »
Kategoriat