Kilpailu-, harjoitus-, turnaustoiminta keskeytetään
13.3.2020 9:06 Uutiset / Pääsivusto

Kilpailu-, harjoitus-, turnaustoiminta keskeytetään


ÅIFK Jalkapallo noudattaa Suomen Palloliiton suositusta ja keskeyttää näin ollen kaiken kilpailu-, harjoitus- ja turnaustoiminnan maaliskuun loppuun asti. Liittohallituksen päätös tämän viestin lopussa. Joukkuejohtajan tulee varmistaa että pelaajat ja vanhemmat saavat tämän infon. Seura pitää joukkueita ajan tasalla mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Joukkuekuvaus 26.3. siirtyy. Seura ilmoittaa uudesta päivämäärästä.

ÅIFK Fotboll följer Finlands Bollförbunds rekommendation och avbryter all tävlings-, tränings- och turneringsverksamhet till slutet av mars. Bollförbundets beslut här nedanför. Lagledaren i respektive lag bör infomera spelarna och familjerna om detta beslut. Föreningen håller lagen á jour gällande eventuella tilläggsåtgärder.

Lagfotograferingen planerad för 26.3. flyttas framåt. Föreningen återkommer med datum.

--------

Liittohallitus päätti jalkapallon kilpailutoiminnan väliaikaisesta keskeyttämisestä

Palloliiton liittohallitus piti torstai-iltana etäkokouksen koronavirusepidemiaan COVID-19 liittyen.

Hallitus päätti keskeyttää Palloliiton kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti. Poikkeuksena ovat miesten Suomen Cupin neljännesvälieräottelut ja miesten Futsal-Liigan runkosarjan päätöskierros, jotka pelataan ilman yleisöä tulevana viikonloppuna.

Myös Palloliiton pelaajakehitystapahtumat, kuten Huuhkaja- ja Helmaripäivät, alueleirit, kehittymisen seurantatapahtumat ja alueturnaukset on toistaiseksi peruttu.

Lisäksi ottaen huomioon Valtioneuvoston suositukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi Palloliitto suosittelee seuroja keskeyttämään harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti.

Päätökset muiden kansallisten pääsarjojen osalta tehdään alkuviikosta. Niistä tiedotetaan mahdollisimman pian. Tilannetta seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen ja viranomaisohjeiden niin vaatiessa. Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa https://thl.fi/fi/

Hallituksen psta / Å styrelsens vägnar

Lena Hindström-Pesu

Verksamhetsledare/ Toiminnanjohtaja

Åbo IFK

ePost/s-posti: lena.hindstrom-pesu(at)ffaifk.fi   
Lisää uutisia
Åbo IFK
Kategoriat