Aino Turtiainen liittyy naisten edustusjoukkueen valmennusryhmään
Julkaistu: 01.11.2019 00.00

Aino Turtiainen liittyy naisten edustusjoukkueen valmennusryhmään

Åbo IFK:n naisten jalkapalloedustusjoukkueen valmennus saa vahvistusta, kun Aino Turtiainen liittyy ryhmään mukaan. Aino toimii joukkueessa toisena valmentajana ja operatiivisena fyysisenä valmentajana. Fyysisen valmentajan roolissa Ainon tehtävänä on toteuttaa seuran laatimaa fyysisen harjoittelun vuosiohjelmaa kenttätasolla, sekä auttaa loukkaantuneita pelaajia oman henkilökohtaisen kuntoutusohjelman toteuttamisessa. Turtiainen on Ruotsissa opiskellut liikuntatietietä. Nuoresta iästään huolimatta Ainolla on takana merkittävä ura pelaajana. FC Viikinkien kasvattina hän on pelannut Suomessa naisten 1. divisioonaa HJK:ssa, HPS:ssa ja MPS:ssa, lisäksi Ruotsin kenttiä on kulutettu mm. Häggenås SK:ssa, Frösö IF:ssä ja Hyllie IK:ssa.

Valmennustehtävien ohella Turtiainen osallistuu myös Åbo IFK:n tyttöpuolen kehittämisessä eräänlaisena ”PR-managerina”. Tavoitteena on toimia linkkinä seuran ja tyttöjoukkueiden välillä.

Seura toivottaa Ainon lämpimästi tervetulleeksi mukaan Åbo IFK:n!

Åbo IFK:n naiset aloittavat harjoittelukautensa Yläkentällä maanantaina 4.11. klo 18:30-20:15. Kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan kokeilemaan.

Lisätiedot:

Vastuuvalmentaja Matthias Ahonen

+358 44 9866912 matthias.ahonen@ffaifk.fi

Seuran uusimmat