Valmentajakoulutus 14.11.2019 – Käsipalloilijan olkapäävammojen ennaltaehkäisy
Julkaistu: 26.10.2019 00.00

Valmentajakoulutus 14.11.2019 – Käsipalloilijan olkapäävammojen ennaltaehkäisy

Valmentajakoulutus – Olkapäävammojen ennaltaehkäisy

Käsipalloseura ÅIFK järjestää valmentajakoulutuksen torstaina 14.11.2019 Samppalinnan palloiluhallilla klo 18.15. Koulutuksen aiheena on Käsipalloilijan olkapäävammojen ennaltaehkäisy ja aihe on ajankohtainen kaikille valmentajille, erityisesti ikäluokasta D ylöspäin.

Kouluttajana toimii Turun Seudun Urheiluakatemian fysioterapeutti Katriina Toivonen, joka päivätyökseen toimii Urheiluakatemian eri lajien valmennustoiminnan tukena. Kati toimii lisäksi aktiivisesti mm. Suomen eri lajien maajoukkueiden mukana.

Sisältö

Koulutukseen kuuluu n. 20 minuutin teoriaosuus käsipalloilijan olkapäävammojen ennaltaehkäisystä ja tavallisimmista vammamekanismeista, jonka jälkeen 2 käytännön osuutta ennaltaehkäisevien harjoitteiden tekemiseen ja tekniikan korjaukseen. Koulutuksen kesto on n. 90 minuuttia.

Demoryhmänä toimii Turun Seudun Urheiluakatemian käsipalloilijoita, mutta valmentajat pääsevät halutessaan myös itse kokeilemaan liikkeiden tekemistä käytännössä.

Koulutuksessa valmentajat tulevat saamaan kaksi valmista oheisharjoituskokonaisuutta esimerkiksi ennen, jälkeen tai lajiharjoitusten oheen tehtäväksi. Toinen harjoitteluohjelma sisältää harjoitteet olkanivelen vahvistamiseksi ja toinen osa harjoitteista on tehty hartiarenkaan liikkuvuuden parantamiseksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen aku@hfaifk.fi. Ilmoita valmentajan nimi ja joukkue. Halutessa lisää tietoa koulutuksesta saa samasta osoitteesta.

Koulutus on maksuton ÅIFK:n valmentajille ja muut seurat saavat yhteensä 20€ maksulla ilmoittaa maksimissaan 5 valmentajaansa.

Enemmän terveitä harjoituspäiviä!

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen, aihe on käsipalloilijalle tärkeä!

Aku Kuusisto
ÅIFK Käsipallo – MSM ja AP valmennus
Turun Seudun Urheiluakatemia – Käsipallon lajivalmennus

Seuran uusimmat