Manderoos ja Fellman lainalle Pargas IF:n liigajoukkueeseen
17.9.2019 21:30 Uutiset / Pojat A

Benjamin, Miksu ja Samu pelaavat syyskierroksen Pargas IF.n riveissä

Käsipalloseura HF Åbo IFK ja Pargas IF tekevät alkavalla kaudella yhteistyötä kahden lainapelaajan muodossa. ÅIFK:n liigajoukkueen harjoitusrinkiin kuuluvat IFK:n omat kasvatit Mikael Manderoos ja Benjamin Fellman pelaavat syyskauden lainapelaajina Piffenin liigajoukkueessa.

Laina alkaa heti ja on voimassa syyskierroksen ajan, jonka lisäksi lainasopimus sisältää option myös loppukaudesta. Turkulaiskasvateille kertyy punapaidoissa kahdeksan liigaottelun verran kokemusta, kun on sovittuna, etteivät Manderoos ja Fellman osallistu Derbypäivän keskinäiseen otteluun 5.10. Kupittaan palloiluhallissa.

Miksu ja Benna jatkavat myös ÅIFK:n A-poikien mukana, mutta eivät laina-aikana osallistu ÅIFK:n edustusjoukkueen tai akatemiajoukkue Akkupoikien otteluihin. Laitapelaaja Mikael Manderoos kuuluu P00-maajoukkueen vakiokalustoon ja on ollut liigaringissä jo useamman kauden ajan. Takarakentaja Benjamin Fellman raivaa tietään kohti edustusjoukkueen pelipaikkaa ja on harjoitellut alkavan kauden liigajoukkueen mukana.

”Avasimme keskustelut kolmisen viikkoa sitten Piffenin päävalmentaja Michael Lindblomin kanssa ja seurat pääsivät lopulta nopeasti molempia palvelevaan ratkaisuun. Meidän nuoret saavat arvokasta liigakokemusta lainan myötä, mutta pelaaminen A-poikien ykkösjoukkueen ringissä ja harjoittelu Turussa onnistuvat myös edelleen. Piffen saa kaksi motivoitunutta ja hyvin harjoittelevaa poikaa pelaavaan rosteriinsa!”,
kommentoi A-poikien valmentaja Aku Kuusisto.

Paperisodan mennessä ajallaan maaliin, pojat nähdään jo ensimmäisellä kierroksella punapaidassa lauantaina 28.9. Siuntiossa.

EDIT - 24.9.2019

Myös A-poikien maalivahti Samuel Edberg on lainattu Paraisille paikkaamaan Piffenin maalivahtiosastoa. Edberg on harjoitellut IFK:n liigajoukkueen mukana alkaneen kauden ja osallistui viime kaudella myös P00-leiritykseen. Samun lainasopimuksessa pätevät samat ehdot kuin Fellmanin ja Manderoosin lainojen kohdalla ja alustavasti laina on voimassa syyskierroksen ajan derbyä lukuunottamatta.


Lisätietoja ÅIFK:
Puheenjohtaja Ville Perho / ville@hfaifk.fi / 040-0400437
Valmentaja Aku Kuusisto / aku@hfaifk.fi / 044-5180299


   
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Syyskuu   »
Kategoriat