Miesten IFK Cup tuo ruotsalaisjoukkueita Turkuun viikonloppuna
22.8.2019 14:07 Uutiset / Miehet

IFK:t iskevät yhteen Samppalinnassa 23.-25.8.2019

IFK Cup tuo kansainväliset pelit Turkuun

ÅIFK:n järjestämä kutsuturnaus IFK Cup kasaa kotimaisia ja ruotsalaisia joukkueita pelaamaan harjoitusturnauksen Turkuun tulevana viikonloppuna. Ottelut tarjoavat ensimmäiset mittarit joukkueiden syyskunnosta, mutta ovat tärkeä osa liigakauteen valmistautuessa. Turnaukseen osallistuvat isänjoukkue ÅIFK:n lisäksi kotimaiset GrIFK ja HIFK ja länsinaapurista matkaavat IFK Tumba ja IFK Nyköping Ruotsin 1. divisioonasta.

Liigajoukkueista Turkuun matkaava HIFK on kesällä uutisoinut tasaiseen tahtiin. Joukkue on ilmoittanut osallistuvansa alkavalla kaudella EHF Challenge Cupiin ja pelaajavahvistuksia onkin haalittu viime kauden Atlaksen ringistä, mutta myös Paraisilta. Kauden päätteeksi päävalmentaja Rostislav Grinishin on siirtynyt sivuun, mutta uutta päävalmentajaa ei ole vielä julkaistu ja mielenkiinnolla odotetaankin matkaako HIFK Turkuun nuorisomaajoukkuevalmentaja Jaakko Horellin johdolla.

Myös Grankulla IFK on kesän jälkeen kokenut joitakin muutoksia, kun kapteeni Miro Koljonen suuntasi Norjan pelikentille. Paluumuuttaja Fredrik Forss muodostaa Anton Karlssonin kanssa lähes yhtä vahvan viivapelaajaparin, kuin mitä Åbolla on heittää kentälle. Koljosen mukana lähtenyttä kokemusta hankittiin paikkaamaan yli 500 liigamaalin ja 36 maaottelun veteraani Ville Viljanen, joka täyttää Miron tontin Granin oikealla laidalla.

Ruotsalaisjoukkueet IFK Tumba ja IFK Nyköping tulevat Turkuun Ruotsin 1. divisioonasta. Viime syksynä Tumban vieraana ÅIFK taipui Tukholmassa lukemin 32-27. Ruotsalaisjoukkueet rantautuvat Turkuun lauantaiaamuna ja pelaavat ottelunsa lauantain ja sunnuntain aikana.

Tule hallille katsastamaan nähdäänkö Paraisilta Turkuun siirtynyt Robin Mattsson jo pelikentillä ja millaisia otteita esittää Tukholmasta Turkuun palannut IFK-kasvatti Eero Laine.

Åbo IFK:n jäsenet ilmaiseksi sisään seuran edustusasussa.
Liput 5€ / ottelu ja 10€ / turnauspassi = kaikki 10 ottelua.

Osa otteluista streamataan IFK:n Youtube-kanavalla. Kotijoukkue ÅIFK:n ottelut on nähtävissä vain paikan päällä, mutta vierasjoukkueiden matsit lähetetään kotikatsomoihin saakka.

Viikonlopun otteluohjelma:

PERJANTAI 23.8.2019:

19.00 ÅIFK – GrIFK

LAUANTAI 24.8.2019

9.30 IFK Tumba – IFK Nyköping
12.00 ÅIFK – HIFK
14.00 IFK Nyköping – GrIFK
16.00 IFK Tumba – ÅIFK
18.00 GrIFK – HIFK

SUNNUNTAI 25.8.2019

11.00 IFK Nyköping – HIFK
13.00 IFK Tumba – GrIFK
15.00 ÅIFK – IFK Nyköping
17.00 HIFK – IFK Tumba

Kaikki ottelut pelataan Samppalinnan palloiluhallilla, Itäinen Pitkäkatu 45. Be there!

Live stream (23.-25.8.2019):


   
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Maaliskuu   »
Kategoriat