Ärevarvet löps 21.5. kl 18 i Kuppisparken
14.5.2019 10:26 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ärevarvet löps 21.5. kl 18 i Kuppisparken

Tisdagen den 21.5.2019 hålls årets Ärevarv i Kuppisparken.

Vi samlas vid Kuppis idrottshall nära "masken" kl. 17:30 och Ärevarvet kör igång kl. 18:00. Välkomna!

Hei kaikki yleisurheiluvanhemmat ja urheilijat!

Tiistaina 21.5.2019 pidetään tämän vuoden Kunniakierros Kupittaan puistossa.

Kokoonnumme Kupittaan urheiluhallin ulkopuolelle "luistelumadon" lähellä klo 17:30 ja Kunniakierros alkaa klo 18:00.Tervetuloa!

Ärevarvet är en gemensam kampanj med Finlands friidrottsförbund och dess medlemsföreningar. Kampanjen har förverkligats redan 38 gånger. Med kampanjen samlar vi in medel för friidrottsverksamheten i föreningar, distrikt och till Finlands Friidrottsförbund (SUL).

I år har vi vårt Ärevarv den 21/5 i Kuppisparken kl. 17.30. Både ni föräldrar och era barn kan deltaga och på så sätt hjälpa föreningen att få in lite extra medel för att vi t.ex. ska kunna ha möjlighet att hålla kvar vår medlemsavgift på den förhållandevis låga nivå den är på idag. Ärevarvet går till på så sätt att den som vill deltaga samlar in sponsorer som sponsrar med antingen en summa per påbörjat varv (400m) eller en klumpsumma om minst 15€. Sedan samlas vi i Kuppisparken och under en timmes tid springer eller går deltagaren så många varv som möjligt. Minimi sponsor-summan är 15 euro och inga kontanter får insamlas. Räkningarna för de överenskomna sponsorsummorna faktureras i efterhand via epost eller via vanlig postgång efter ärevarvet.

Det finns två sätt att samla in sponsorer.
1) Genom att fylla i blanketten som du hittar via länken: http://aifk.fi/materiaalipankki/?download=12120

2) Använda Ärevarvets app på telefonen. Detta är ett smidigt sätt att samla sponsorer men det finns en nackdel och det är att ert barn/den som deltar och samlar sponsorer bör anmäla sin e-postadress till nifiean@gmail.com, som måste registrera e-postadressen för Ärevarvet. Sedan går det att ladda ner appen genom att söka på kunniakierros. Observera att för att ert barn ska kunna använda appen behöver han/hon en egen e-postadress! Det går med andra ord bara att samla in sponsorer till sig själv och bara på en telefon åt gången.

Officiell information hittar du via länken: https://kunniakierros.fi/se/public

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan loppukevään ja alkukesän aikana. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Löytyy kaksi eri tapaa kerätä sponsoreita.

1) Täyttämällä lomake, jonka löydät osoitteesta http://aifk.fi/materiaalipankki/?download=12120

nifiean@gmail.com, joka rekisteröinnin tekee. Tämän jälkeen sovellus on asennettavissa puhelimelle hakemalla Kunniakierros puhelimesi appi-kaupasta. Huomioithan, että lapsellasi on oltava oma sähköpostiosoite, jotta sponsorien kerääminen Kunniakierros-sovelluksen kautta lapsen omalla puhelimella onnistuu.

Lisää tietoa löydät linkistä: https://kunniakierros.fi/fi/public


   
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Kesäkuu   »
Kategoriat