Magnus Bahne seuran maalivahtivalmentajaksi
17.1.2019 9:41 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Välkommen Magnus!

ÅIFK on tehnyt valmentajasopimuksen Magnus Bahnen kanssa. Bahne tulee valmentamaan maalivahteja miesten edustusjoukkueesta sekä myös P20 ja P17 ikäluokkien maalivahteja. Tervetuloa Magnus! Välkommen Magnus!

Alla Magnus Bahnen mietteitä tulevasta:

- Lopettamiseni jälkeen ajatus valmentaa vielä joskus maalivahteja jäi elämään vahvasti takaraivoon. Perheen arki ei kuitenkaan mahdollistanut sen työn aloittamista heti vaan ensin piti saada perheen ns normaali arki rulllaamaan uusilla aikatauluilla. ÅIFK:n uusi valmennuspäällikkö Jarkko Tallqvist esitti minulle ehdotuksen joulukuussa johon tässä vaiheessa elämää oli helppo ja ilo tarttua.Valmennan seuran vanhimpia maalivahteja edustuksesta B-junioreihin talven aikana kerran viikossa.

- Koen että minulla on paljon tietotaitoa jaettavaksi maalivahdeille ja juuri sovitun kaltainen yhteistyö ÅIFK:n kanssa on tähän loistava mahdollisuus. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan valmennusrintamalla mutta tästä tilaisuudesta on hienoa aloittaa. Henki seurassa vaikuttaa positiiviselta sekä energiseltä ja yritän osaltani vahvistaa sitä tunnetta.

Nähdään kentillä!

Magnus


   
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Huhtikuu   »
Kategoriat