Kuusi A-poikaa kutsuttu vuodenvaihteen maajoukkuetapahtumiin
21.12.2018 22:46 Jaosto / Pojat A

Kalle Kankaanpää, Mikael Manderoos, Samuel Edberg, Jonne Karttunen, Santeri Maijala ja Eero Laine (Skånela IF) osallistuvat P00-maajoukkueen viikonloppuleirille ennen joulua.

Kuusi turkulaisen käsipallokoulun kasvattia on kutsuttu vuodenvaihteessa edustustehtäviin P00- ja P02-maajoukkueiden kokoontuessa leirityksiinsä. P00-maajoukkueen leirille 22.-23.12. on kutsuttu peräti kuusi turkulaista, jonka lisäksi Jonne Karttunen osallistuu tammikuun alussa järjestettävälle oman ikäluokkansa maajoukkueleirille.

P00-maajoukkue leireilee Turussa Samppalinnan palloiluhallilla alkavana viikonloppuna 22.-23.12. ja lähtee välipäiviksi Saksaan harjoitusmaaotteluturnaukseen Mertzigiin 26.-30.12.2018. Ennen joulua järjestettävälle maajoukkueleirille on kutsuttu turkulaisista Kalle Kankaanpää, Mikael Manderoos, Jonne Karttunen, Santeri Maijala, Samuel Edberg ja vaihtovuottaan Ruotsissa Skånelassa viettävä vasuri Eero Laine.

Saksaan harjoitusmaaotteluturnaukseen mukaan on valittu jo ennen viikonloppuleiriä ainakin Kalle Kankaanpää, Mikael Manderoos, Santeri Maijala ja Eero Laine. Myös taustahenkilöissä nähdään turkulaisväriä, kun IFK:n pitkäaikainen valmentaja, joukkueenjohtaja ja edustusjoukkueen manageri Tumppi Laine johtaa joukkonsa Saksaan. P00-maajoukkuetta valmentaa Käsipalloliiton koulutuspäällikkö Jaakko Horelli.

Maijalan joulukuussa kärsimä loukkaantuminen pitää kutsusta huolimatta miehen valitettavasti poissa tositoimista yli vuodenvaihteen maajoukkuetapahtumien.

P02-maajoukkue kokoontuu toiselle leirilleen tammikuussa 2.-6.1.2019 Kisakallion Urheiluopistolle. Turkulaisista mukaan on kutsuttu vasenkätinen heittäjä Jonne Karttunen. Nuorin poikamaajoukkue leireilee tiheästi pitkin kevättä ja pelaa ensimmäiset maaottelunsa heinäkuussa European Open-turnauksessa Göteborgissa.

Manderoos, Maijala ja Kankaanpää pelaavat ja harjoittelevat IFK:n edustusjoukkueen, akatemiajoukkueen ja A-poikien mukana. Maalivahti Edberg pelaa ja harjoittelee A-poikien ja Akkupoikien mukana. Vasta 16-vuotias Karttunen harjoittelee A-poikien ja divarijoukkueen riveissä, mutta pelaa pelinsä vain A- ja B-junioreissa. Timanttinen vasuri Eero Laine pelaa ja harjoittelee Skånela IF:n Herrjunioreissa ja ykkösdivisioonajoukkueessa. Kaikki kuusi poikaa opiskelevat myös Turun Seudun Urheiluakatemian kirjoilla eri turkulaisissa oppilaitoksissa.

Lisätietoa P00-maajoukkueen joulukuun tapahtumista Käsipalloliiton sivuilla.
Lisätietoa P02-maajoukkueen leiristä ja kevään ohjelmasta Käsipalloliiton sivuilla.

ÅIFK toivottaa pojille onnea edustustehtäviin maajoukkueen mukana!


   
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Toukokuu   »
Kategoriat