Jarkko Tallqvist jalkapalloseuran uusi valmennuspäällikkö
16.11.2018 10:27 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Jarkko Tallqvist uusi valmennuspäällikkö

Jarkko Tallqvist on valittu jalkapalloseura ÅIFK:n valmennuspäälliköksi


Tallqvist (39 v) on valittu ÅIFK:n uudeksi valmennuspäälliköksi ja hän aloittaa tehtävänsä 1.1.2019. Jarkko on tuttu profiili Turun alueen jalkapalloilussa niin pelaajana kuin valmentajanakin. Hän pelasi sekä Veikkausliigaa (mm. TPS, VPS ja Inter), Ykköstä (mm. VG-62, Musa) ja Kakkosta (KaaPo ja ÅIFK) 28-vuotiaana tulleeseen polvivammaan asti.

Valmentajauransa Tallqvist aloitti pelaajavalmentajana Kaarinan Pojissa vuonna 2006. Tallqvist siirtyi 2009 Turun Palloseuraan B-nuorten valmentajaksi. Kaudella 2016 hän valmensi TPS:n A-pojat Suomen mestaruuteen. Kaudella 2017 hän valmensi SalPan Kakkosessa pelaavaa edustusjoukkuetta, minkä jälkeen tuli välivuosi jalkapallosta.

- Välivuosi jalkapallosta antoi aikaa miettiä mitä vielä haluan saavuttaa elämässäni ja totesin, että leipätyö jalkapallon parissa on päällimmäisenä toivelistassa. Kun ÅIFK:n valmennuspäällikköpesti avautui koin tässä aidon mahdollisuuden vaikuttaa turkulaiseen jalkapalloiluun ja nuorten jalkapalloilijoiden kasvattamiseen ja valinta oli pohdinnan jälkeen omasta puolestani melko helppo, Tallqvist toteaa.

- Odotan innolla työni alkamista. Haluan päästä tekemään yhteistyötä valmentajien ja pelaajien kanssa mahdollisimman nopeasti. Omat visiot ja suunnitelmat ovat kirkkaana mielessä ja kaikki lähtee yhteistyöstä jo seurassa vaikuttavien ihmisten kanssa. Tiedän että töitä on paljon edessä mutta hommaan on sitouduttu pitkäjänteisesti juuri sen takia että hyviä asioita saadaan jalkautettua kentälle pala kerrallaan, Tallqvist päättää.

Jarkko Tallqvist on toiminut Turun kaupungin liikuntapaikkamestarina vuosina 2014-2018 ja siirtyy nyt siis kokopäivätoimijaksi jalkapallon puolelle. ÅIFK:ssa hän tulee tekemään tiivistä yhteistyötä seuran U12 valmennuspäällikön Matthias Ahosen ja seuran valmentajien kanssa.


   
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Huhtikuu   »
Kategoriat