Väkivahva viivapelaaja Oscar Berglund on ÅIFK:n mies myös ensi kaudella
9.4.2018 21:04 Uutiset / Miehet

Oscar Berglund #10 (190cm / 95kg)

Kauniaislähtöinen viivapelaaja Oscar Berglund ja käsipalloseura Åbo IFK ovat solmineet jatkosopimuksen. Väkivahva sentteri oli menneellä kaudella tärkeässä osassa ÅIFK:n miesten hyökkäystä. Päättyneellä kaudella ”Occi” painii viivalla vähintään kahden miehen edestä luoden tilaa takarakentajille ja tehden itse samalla 109 täysosumaa, jolla irtosi myös joukkueen sisäisen maalipörssin voitto.

Kauden aikana isot minuutit taistellut Berglund oli myös IFK:n keskipuolustuksen keulahahmo. Miesten maajoukkueessakin viime kausina esiintynyt 22-vuotias sentteri täyttää 190 cm varrellaan ja 95 kg painollaan myös viivapelaajan strategiset mitat, joten miehen tärkeyttä joukkueella ei voine vähätellä.

”Olen tyytyväinen jatkamiseen ÅIFK:ssa. Meillä on tulossa tulevaan kauteen hyvä joukkue ja toiminta tuntuu muutenkin ottavan askeleita ylöspäin. Jätkät täällä Åbossa ovat hyviä tyyppejä ja viihdyn kopissa erinomaisesti. Jatkaminen IFK:ssa tuntuu isossa kuvassa luonnolliselta omien opintojen ja peliuran yhdistämisen suhteen. Nyt hyvä kesä alle ja ollaan valmiita syksyllä starttaavaan kauteen!”,
kertoi Berglund tyytyväisenä jatkosopimuksen allekirjoitettuaan.

ÅIFK:n miehet ovat palanneet eilen maanantaina muutaman viikon harjoitustauolta ja luovat nyt erityisesti voimaharjoittelulla pohjaa kohti tulevaa kesäkautta ja syksyllä alkavaa uutta peli- ja harjoituskautta.

Lisää pelaajauutisia julkaistaan lähiaikoina IFK:n mediassa.


   
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Huhtikuu   »
Kategoriat