Hela ÅIFK under samma tak
25.4.2017 9:59 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Alla grenar under samma tak

Centralföreningen ÅIFK har redan en längre tid strävat efter ett enhetligt ansikte utåt - en adress där du hittar all information kring ÅIFK och nu är vi där. Från och med 25.4.2017 kommer ÅIFK:s alla grenföreningar att samlas under samma JOPOX-tak. Det betyder att en längre process i avsikt att förena alla grenföreningars informationsflöde både internt och externt har nu nått sin kulmen och från och med idag hittas alla grenföreningar under adressen: http://www.aifk.fi/

Givetvis återstår endel av själva uppdateringsarbetet men grunden är lagd och under de närmaste veckorna och månaderna kommer Jopox-teamet i respektive grenförening under Jopox-koordinator Mårten Saarinens ledning att slutföra arbetet.

I fortsättningen hittar varje lag och varje grupp all information kring träningar, matcher och andra evenemang i sitt eget forum - omklädningsrummet PUKUKOPPI. Även föräldrarna har tillgång till denna modul med egna koder. Denna grupp är sluten dvs. varje användare får inbjudan till sitt lags PUKUKOPPI. En spelare kan givetvis vara medlem i flera olika lags PUKUKOPPI om man t.ex. spelar i två olika lag. JopoxApp underlättar vardagen både för spelare, tränare och förälder då du lätt kan kolla på mobilen var vi har träning idag.

För centralföreningen, respektive grenförening och lag betyder det att dokument,bilder mm enkelt kan samlas i samma arkiv.

Centralföreningen vill framföra ett stort tack till Mårten Saarinen för planeringen och genomförandet av projektet samt för handledning av respektive grenförenings Jopx-team.


   
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Huhtikuu   »
Kategoriat