ÅIFK - SalPa  1 - 0

Impivaara nurmi

Syyskauden eka peli ÅIFK-Salpa

Syyskauden eka peli, nurmikenttä ja sadetta luvassa.

Kovaa piti pelata heti alusta saakka ja prässätä tehokkaasti. Tällä kertaa pelijännityksestä ei ollut tietoakaan, alku oli tehokas ja noin 14 minuutin kohdalla Rasmus nousi hyvin, veti Kallelle ja Kallelta nappikeskitys Risakille, pallo maaliin, 1-0 ÅIFKlle. Puolustus toimi molemmilla joukkueilla hyvin, ekan puoliajan lopussa Reko pääsi vetämään läheltä, mutta Salpan maalivahdilta hyvä torjunta. Myös Julius veti ylärimaan ja vaikka ÅIFKlla oli enemmän vaarallisia tilanteita, maaleja ei enempää nähty. Toinen puoliaika oli tasaista vääntämistä, ei maaleja kumpaankaan päähän ja näin ÅIFKlle hieno voitto.

Vastuuvalmentaja Jarkon sanoin; Pitkästä aikaa sarjaottelu ja saatiin hyvä startti syyskierrokselle. Omaa pelisuunnitelmaa seuraten pelattiin tänään miehekkäästi ja jaksettiin loistavasti raskaassa kelissä loppuun asti. Jokainen täytti tänään hienosti paikkansa kentällä. Joukkueena liikkuminen ja ennakointi onnistuivat tänään hyvin, harjoitus tuottanut tulosta. Tästä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon ja viikonlopun Alavuuden peliin.
Pasi kuvasi pelin, linkki peliin laitetaan Whatsappiin.
Kuvat Viljami Heikkinen

1 - 0

SalPa
(1-0)
14'MaaliYusuf Abdirisak
14'MaalisyöttöTammi Kalle