20
HUH
19.00
Pojat C (2009), C-pojat 09 kilpasarja

ÅIFK - BK-46  19 - 40

Karjaan Urheiluhalli - Karis idrottshall

Kotiottelu Karjalla ja joukkue Final 4 -katsomossa

Teksti ja kuvat: ÅIFK. Kuva: Kauden 2022–2023 Final 4 paikan ratkaissut tolppa Karjaalla.

ÅIFK-BK-46, 20.4. klo 19.00, Karjaa

C-pojat matkaavat myös tänään Karjaalle pelaamaan ja kannustamaan B-poikia kohti Suomen mestaruutta. Tätä ottelua varten nähtiin hieman enemmän vaivaa ja viime viikolla oma kotiottelu siirrettiin pelattavaksi Karjaalle B-poikien pelin jälkeen klo 19.00.

Kun nyt katsoo ikkunasta ulos, niin pelimatkan valinta osui huonolle päivälle, mutta hei, Suomi on luminen maa. Tärkeää on kuitenkin, että Rasmus Varjo ja Marlowe Harewood pääsevät tukemaan B-poikia ja on mahtavaa, että nuoremmasta päästä Alfred Erlund tulee taas vahvistamaan kokoonpanoamme ja tuomaan riemua kentälle. Jos tähän kotiottelun siirtoon haluaa hakea järkisyyn, niin tilastollisesti pelaamme paljon paremmin Karjaalla kuin kotona Samppiksessa. Siinä suhteessa olemme hyvin erikoinen turkulainen joukkue.

- James Mashiri, valmentaja

Ottelun ja Final 4:n semifinaalit koet parhaiten paikan päällä, mutta kotona voit virittää kisastudion ja katsoa päoivän huippumatsit Solidsportin kautta.

  • Stream 19.00 CP09SM ÅIFK-BK-46
  • Stream 17.15 BPSM ÅIFK-EIF
  • Stream 15.30 BPSM BK-46 Röd-GrIFK Vit

Päivän biisivalinta on selvä – kuuntelemme just sitä mitä valmentajamme Jani Karlsson soittaa illalla lavalla. Taas on tuore sinkku Spotifyssa