20
MAA
19.00
Pojat A, APSM 2023-2024

ÅIFK - PIF  37 - 32

Samppalinnna palloiluhalli

A-poikien Derbyssa panoksena puolivälieräpaikka

ÅIFK-PIF 20.3 klo 19.00, Samppalinna

A-pojat ottavat keskiviikkona mittaa toisistaan toistamiseen tällä kaudella lännen Derbyssa. Ensimmäisen kierroksen ottelussa marraskuussa paraislaiset olivat kotonaan PUNT:ssa niukasti vahvempia 28-27. Åbo on sarjataulukossa kuitenkin vierailijoita edellä kun molemmilla on pelattuna 11/14 ottelua runkosarjassa. ÅIFK on sarjassa viidentenä ja PIF vaanii kahden pisteen päässä seitsemäntenä, mikä on myös viimeinen puolivälieriin oikeuttava sijoitus. A-poikien lisäksi PIF on ollut derbyissa toistaiseksi vahvempi myös miesten 1-divisioonan paikallisotteluissa, joista ensimmäinen päätyi Samppalinnassa syksyllä tasapeliin ja Paraisilla kotijoukkue oli tammikuussa jälleen niukasti vahvempi 27-25. Piffen on siis tasaisissa keskinäisissä kamppailuissa ollut tällä kaudella niskan päällä, joten kotijoukkue haluaa tämän tilanteen varmasti keskiviikkona oikaista.

Joukkueet ovat toisilleen enemmän kuin tuttuja sillä neljä PIF:n yhteistyöpelaajaa sekä kuusi ÅIFK:n A-poikaa treenaavat pääsääntöisesti yhdessä ÅIFK:n SM-liigajoukkueen mukana. Lisäksi pelaajat tahkovat vuosittain yhdessä ja vastakkain useammassa sarjassa, nuorisomaajoukkueissa ja koulujoukkueissa. Kumpikaan joukkue ei varmasti halua ottelua hävitä ja riittää ottelussa muutakin panosta kuin lännen herruus. Kotijoukkueen voittaessa on Åbon puolivälieräpaikka varma. Piffenin voittaessa molemmat joutuu paikastaan play-offeissa vielä kahdella viimeisellä kierroksella taistelemaan.

Keskiviikon illassa nähdään varmasti vauhdikas ja jälleen kerran tunteikas Derby! Buffa auki ja ilmainen sisäänpääsy, tervetuloa!

Käsipallo on parasta paikan päällä, mutta ottelu on myös katsottavissa live-lähetyksenä handis.tv:ssä!

Katso A-poikien sarjatilanne.

Tilastot

37 - 32

PIF
20 - 2017 - 12

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista