ÅIFK - Dicken  24 - 24

Samppalinnan palloiluhalli, Samppalinna bollhall

Tiukassa matsissa pisteet jakoon

ÅIFK-Dicken 24-24 (14-12)

C-pojat kohtasivat sarjan toisella kierroksella Dickenin Samppalinnassa sunnnuntaina. Pojilla oli alla kevyet aamutreenit, joten kentälle asteli otteluun hyvin valmistautunut joukkue, joka aloitti räväkästi. Pakit Anton Finnberg, Rasmus Varjo ja ensimmäistä kertaa täyttä ottelua kentällä pelannut Marlowe Harewood paukuttivat iloisesti 10 minuutissa neljän maalin johdon joka pysyi 23 minuutille asti. Erän viimesen parin minuutin aikana Dicken kuitenkin kavensi nopeasti ja tauolle siirryttiin kahden maalin raolla (14–12).

Toisen erän alussa Dicken reipastui takaa-ajoon ja pääsi ottelussa parin maalin johtoonkin kun jäljellä oli kuusi minuuttiia. Ottelun ratkaisu meni viimeisille sekunneille, kun maalissa loistavasti pelannut Ted Holmström pakotti rohkealla vastaantuollaan Dickenin maalitykki Anton Holmbergin (13 maalia) ohiheittoon.

Olimme hyvin valmistautuneita ja pääsimme hallitsemaan ottelua alussa. Toisessa erässä kadotimme keltaisen langan, mutta saimme onneksi pelattua yhden pisteen kotiin. Meillä oli useita pelaajia täysin uusilla paikoilla – maalivahtimme Ted pelasi elämänsä toisen ottelun tolppien välissä ja Marre oli ekaa kertaa koko ottelun pakilla – uskomattomia suorituksia, joille täytyy nostaa hattua! Tarvitsemme kuitenkin kaikilta enemmän rohkeutta mennä maalia kohti ja lisää kovuutta puolustukseen. Näitä treenataan seuraavat viikot!