7
LOK
17.15
Miehet Edustus, Miesten SM-liiga

HIFK - ÅIFK   32 - 31

Helsingin Urheilutalo

IFK-derby Helsinkiin – Dicken kylään sunnuntaina

HIFK-ÅIFK, 32-31 (14-20)

Teksti: ÅIFK, kuva: Jouni Lappi.

ÅIFK taisteli hienosti ensimmäisen erän ja järkytti HIFK:ia Urheilutalolla, mutta kokeneempaa kaartia vastaan alkurynnistys ei riittänyt, vaan ottelu päättyi trilleriin, jonka HIFK vei nimiinsä tiukimmalla mahdollisella erolla.

Valmentaja Aku Kuusisto summasi ottelua ja tulevaa Dicken-kohtaamista näin:

Viime viikolla päästiin kokemaan pelin molemmat puolet, kun keskiviikkona taisteltiin tasapelipiste ja vuorostaan lauantaina HIFK väänsi kotikentällään ihan lopussa meidän ohi. Viime viikko antoi valtavasti uskoa ja toistaiseksi eniten oppia meidän tekemiseen ja jatkossa meidän on ajan kanssa opittava voittamaan nämä tiukat pelit.

Dicken on ollut alkukaudesta hieman siipirikkoinen ja saanee pelaajiaan takaisin riviin hiljalleen. Siltikin siuntiokasvatti [Benjamin] Peitsaro ja maalivahti [Bogdan] Klepa ovat tuloksentekoon kykenevä duo kapellimestari [Benny] Bromanin johdolla. Meidän on edelleen nostettava omaa suoritustasoamme ja tasaisuutta, jotta saamme hyviä tuloksia. Toivottavasti Samppiksen sunnuntaissa nähdään taas runsaslukuinen ja äänekäs kotikannatus.

Samppalinassa on luvassa käsipalloa parhaalla tavalla, eli paikan päällä, kun ÅIFK-Dicken vihelletään käyntiin sunnuntaina 15.10.2023 klo 14.00. Ottelu on myös katsottavissa live-lähetyksenä Solidsportin handis.tv:ssä!

Tilastot
HIFK

32 - 31

14 - 2018 - 11

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista