20
SYY
19.00
Miehet Edustus, Miesten SM-liiga

ÅIFK - GrIFK  25 - 30

Samppalinnan palloiluhalli

Puolustuksessa painimalla haetaan pisteet Turkuun!

ÅIFK-GrIFK, 20.9. klo 19, Samppalinna

Hyvän alkukauden saanut ÅIFK lähtee liigan toiselle kierrokselle hakemaan pisteitä sisarseura GrIFK:lta keskiviikkoillan ottelussa 20.9. klo 19 Samppalinnassa. ÅIFK:n valmentaja Aku Kuusisto korostaa kovuuden kasvattamista voittamisen edellytyksenä:

Ensimmäinen peli näytti, missä menee kärkijoukkueet ja siitä otetaan vain opit mukaan. Meidän on oltava hieman kovempia etenkin puolustuspäässä, jotta saadaan peliä vähän poikki. Granilla on myös kookkaita miehiä vastassa, joiden kanssa saadaan takuulla käydä taas täysieräinen painiottelu. Kovuutta lisää ja pidetään omasta pelaamisesta kiinni! Hyvä, että seuraava peli tulee näinkin pian ja toivottavasti yleisö löytää hallille omia katsomaan!

Kauden avauksesta Karjaalla jäi vielä tavoiteltavaa seuraavaan otteluun. Nuoret pelaajt Nicke Nurmi, Telmo Suntila, John Blomqvist ja Oliver Malkamäki odottavat vielä nälkäisinä ensimmäistä liigaotteluaan.

Käsipallo on parasta paikan päällä, mutta ottelu on myös katsottavissa live-lähetyksenä Solidsportilla.

Ohita lippuluukku – kausikortilla pääset ÅIFK:n edustusjoukkueen ja akatemiajoukkue Akkupoikien runko-, jatko- ja playoff-sarjojen kotipeleihin Miesten SM-liigassa ja Suomen Cupissa. Kun ostat kausikortin heti, niin voit lunastaa sen keskiviikkona lippuluukulta.

Tervetuloa kotikatsomoon! 💛🖤