7
LOK
13.00
Pojat A, Miesten 1-Divisioona

ÅIFK Akkupojat - BK-Akademi  26 - 36

Samppalinnan palloiluhalli

Tumppi is Back! - Akkupojat haastaa viime kauden 1-Divarin mestarin

Lauantain Akkupoikien vieraaksi Samppalinnaan saapuu 1.-divisioonan viime kaudella voittanut BK-Akademi Karjaalta. Akkupoikien päävalmentajana ottelussa nähdään pitkästä aikaa Turun legendaarinen juniori- ja divarivalmentaja Tumppi Laine. Kuohuuko tunne yli vai pysyykö Tumppi tyynen rauhallisena kuten aina? Se selviää ainoastaan saapumalla paikalle otteluun.

Kotijoukkue on pelannut alkukaudella kolme ottelua, joista se on hävinnyt kaksi Hifk (Suomen Cup 1.kierros) ja EIF (1-divisioonan 1.kierros Tammisaaressa). Paikallisderbyssa kotona Akkupojat nousivat tasapeliin ottelun viime hetkillä. Alkukauden otteluissa on riittänyt jossiteltavaa sillä molemmissa maalin marginaalin sarjaotteluissa viimeisessä hyökkäyksessä ylivoimalla olisi ollut tarjolla enemmänkin pisteitä.

BK-46 Akademi on aloittanut kautensa ensin vierasvoitolla Grifk Akademista ja kärsimällä runsasmaalisen tappion kotona Karjaalla paikallisvastustaja EIF:lle.

Molempien akatemiajoukkueiden kokoonpano on muuttunut ja nuorentunut melkoisesti viime kaudesta. Vauhtia pelissä tulee todennäköisesti ainakin riittämään.

1-Divisioonan tulospalveluun tästä linkistä:

https://tulospalvelu.finnhandball.net/taso/sarja.p...

Jos et pääse paikalle, ottelua vois seurata myös livena HandisTV:sta:

https://handis.tv/hf-abo-a/games/g/jwzpzov

Miesten . 1.- Divisioona

Åifk Akkupojat - BK-46 Akademi

Samppalinnan palloiluhalli lauantai 7.10.2023 klo 13.00

Ilmainen sisäänpääsy, Buffa auki!


Tilastot

26 - 36

BK-Akademi
11 - 1915 - 17

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista