14
TAM
17.30
Miehet edustus, SM-liiga 2022-2023

ÅIFK - Cocks  27 - 35

Samppalinnan palloiluhalli/bollhall

Kausi alkaa lintutappelulla Turussa

ÅIFK-Cocks, 14.1. klo 17.30

ÅIFK aloittaa kevätkauden ja SM-liigan runkosarjan tiiviin loppukirin lauantaina 14.1. kun Turkuun matkaa sarjan kärjessä tappiota porskuttava Riihimäen Cocks. ÅIFK:n peli on parantunut syksyn mittaan huimasti ja etenkin nuoret pelaajat ovat nousseet esille. Loukkaantuneita pelaajia on nyt vuoden alussa muutama, ja heistä Valter Georgs lienee suurimman osan kevättä sivussa. Nuorta intoa puhkuvan ÅIFK:n tavoite ottelulle on selkeä:

Cocks peli toimii meille taas kärjen mittarina ja on nuorille kundeille hieno sauma päästä näyttämään omaa osaamistaan. Oman pelin kehittäminen tammikuussa on fokuksessa, kuten se oli läpi koko syksyn.

Kokoonpanosta on kokemusta sivussa Krissen, Valton, Valterin ja Nyllenin verran, mutta mukana on vähintään tuplasti nuorta intoa kasvamassa niihin rooleihin. Kovaa ja korkealta Cocksin hienoja ammattilaisia vastaan koko 60 minuuttia!

- Aku Kuusisto, valmentaja, ÅIFK

Ottelun edellä kysyimme myös tunnelmia uransa 3200. päämaalia (3193 nyt) hakevalta Teemu Tammiselta:View this post on Instagram
A post shared by ☬Teemu Tamminen☬ (@ttamminen15)


Å: Sinulla on eniten miesten pääsarjan maaleja Suomen käsipallohistoriassa ja nyt on 3200 menossa seuraavaksi rikki. Onko juhlamaaleilla ja uusilla ennätyksillä enää merkitystä?

T: Maalinteko ollu aina veressä ja maalinälkä ollut aina. On se iso juttu itselle ja mitä nimiä listalla on jäänyt taakse. Tällä hetkellä maaleja tulee tai ei sitten tuu kuhan joukkue voittaa on pääasia itselle.

Å: Hellulla (Jan Helander, BK-46) on 575 pääsarjaottelua. Onko siinä seuraava tavoitteesi matsien suhteen ja miten kauan kroppa ja pää kestävät pelaamista?

T: Toivon, että tulevaisuudessa joku muu tekee saman kun mä ja joukkue ja kaikki maalit siinä 🙌 Tällä hetkellä ei oo tavoitteita kun pysyä terveenä ja pelata niin kauan kuin voi.

Elämä ei aina ole ruusuilla tanssimista. Katso myös Yle Areenan Urheiluhullut poddarin jakso "Käsipallo pelasti lajilegenda Teemu Tammisen".

Teksti, James Mashiri, ÅIFK. Kuvat: Robert Lemberg, Teemu Tammisen oma instagram-tili.

Tilastot

27 - 35

Cocks
11 - 1616 - 19

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista