Samppalinnan palloiluhalli/bollhall

Miesten joukkue hyvällä tasolla vuoden päätteeksi

ÅIFK-GrIFK, 23–27 (13-13)

Kauden viimeisessä kotiottelussa ÅIFK:n miehet näyttivät tason suhteen missä mennään ja antoivat kotiyleisölle käsipalloviihdettä koko rahan edestä. Vastassa oli liigan kolmoispaikkaa pitävä sisarseura GrIFK, joka sai taistella pisteistä.

Ensimmäisellä jaksolla ÅIFK otti johdon ja hallitsi ottelua hienoisesti, kunnes 20. minuutin kohdalla Anthony Hellakoski(⭐️⭐️⭐️) tasoitti lukemiin 8-8. Grani pääsi parin maalin etumatkalle, jonka Åbo kuitenkin kiri umpeen puoliajan päätteeksi. Ottelussa nähtiin taas juhlamaaleja, kun Wilhelm Hammarberg teki ajassa 38.07 uransa 200. liigamaalinsa. Samalla myös liigamaalitilinsä vasta tällä kaudella avanneet William Malkamäki ja Liam Ranta-aho kerryttivät maalisaalistaan reippaasti.

Ottelun kohokohdat

Toisella jaksolla Grani aloitti reippaasti ja oli parhaimillaan kuusi maalia edellä kuusi minuuttia ennen ottelun loppua. ÅIFK kavensi kuitenkin kaulaa kahteen maaliin, mutta Grani pääsi viimeisen kolmen minuutin aikana tekemään kaksi maalia ja onnistui turvaamaan pisteet kotiin vietäviksi.

Hyvin pelattu ensimmäinen puoliaika. Grani oli tehnyyt läksynsä korkean puolustuksen purkamiseen ja karkasi meidän omiin virheisiin tokan alussa. Taistelimmme vielä lähelle, mutta ei riittänyt. Yleisöön menevä tappelu Samppiksessa, mutta lisää väkeä mahtuisi lehtereille.