ÅIFK Kilpa - SIF

Samppalinna

Söndagen bjöd tyvärr på förluster mot SIF

Förlust mot SIF på söndag

I tävlingsseriematchen som spelades först hängde hemmalaget bra med de första fem minuterna men efter det var SIF klart bättre. Fötterna hängde inte riktigt med i försvaret och 32 insläppta mål är tyvärr ett tecken av det. Men vi kan bättre än detta! Trots att hemmalaget efter halvtid förbättrade en aning höll SIF sitt tempo i anfallet och kasten fortsatte hagla in från 6 meter. Slutresultat 19-32. Laget tog en bra diskussion på tisdagens träning och beslöt att i fortsättningen skall vi göra vårt bästa i försvaret. Just så tjejer!

Utmanarmatchen såg annorlunda ut med tanke på kampviljan trots att siffrorna var klara för bortalaget även i denna match. Många flickor med liten spelerfarenhet fick stora minuter vilket är som att sätta pengar i banken! Målvakten Neela spelade i andra halvlek mycket bra och hon inledde med fem raka räddningar. Bra för laget och spelarens självförtroende! Slutresultat 6-32

En officiell match ännu innan julen och den blir den 19.12 borta i Pargas mot PIF. Framtill det kommer vi att spela två träningsmatcher mot 09-pojkarna

Här nedan fantastiska bilder från matchen av J-P Saarinen. Tack för dem!