13
LOK
19.00
Miehet edustus, SM-liiga 2021-2022

BK-46 - ÅIFK   

Karjaan Urheiluhalli

Kolmassadas pääsarjavoitto haussa Karjaalla

BK-46-ÅIFK, 13.10.2021 klo 19, Karjaan urheiluhalli

Miesten edustusjoukkue matkaa keskiviikkona Karjaalle hakemaan ÅIFK:n korkeimman sarjan 300 voittoa. Kasassa on tosiaan 299 kahden pisteen ottelua pääsarjasta ja seuraava voitto on seuran miesten joukkueen kolmassadas.

– Keskiviikkona meillä on edessä toinen kova arkivieraspeli lokakuulle. Emme olleet Riihimäellä puolustuspäähän tyytyväisiä ja sitä on nyt lähdettävä parantamaan. BK:lla on hieno joukkue, jossa kovan avauksen takana penkillä odottaa vielä useampia maajoukkuemiehiä, arvioi ÅIFK:n päävalmentaja Aku Kuusisto.

Viime kauden pronssijoukkue on tänäkin vuonna liigan kärjessä kolmantena Cocksin ja Dickenin perässä. Kolmesta pelatusta ottelusta kaikki pisteet ovat menneet Karjaalle. Molemmat joukkueet ovat kaataneet HIFKin muutaaman maalin erolla ja vastaavasti myös HC Tallinin yli 10 maalin erolla, eli paperilla BK:lla on vain kotikenttäetu ja hyvä putki alla, mutta ei muutoin suurta etua otteluun.

– Karjaa hyökkää monipuolisesti liigan parhaan pelaajan Jac Karlssonin johdolla. Vastus on kova, joten kovaa täytyy myös meidän pystyä Karjaalla vastaamaan. Vaikka oman pelin kehittäminen on alkukaudesta prioriteetti, yritetään yhdessä löytää BK:n heikkoudet ja iskeä niihin!, lataa Kuusisto odotuksiaan keskiviikkoillan peliin.

Edelliset ottelut

28.10.2020 ÅIFK-BK-46 35-38
16.1.2021 BK-46-ÅIFK 38-26

Käsipallo on parasta paikan päällä! Ottelun näet myös livenä Solidsportilta.