Cocks - ÅIFK Kilpa

Cocks Areena, Riihimäki

Lauantai tarjosi 2 pistettä ja todellisen thrillerin

Lauantaina Riihimäellä pelattiin upea ottelu.

Oliko se kenties Riihimäen talvinen lämpötila, parin tunnin automatka, Cocks Areenan hienot puitteet tai ÅIFK tyttöjen keskittymisen puuttuminen niin ottelun ensimmäiset minuutit olivat kotijoukkueen juhlaa. Kun muutama minuutti oli pelattu niin Cocks johti ihan ansaitusti 4–1 ja ÅIFK:n valmentaja joutui kysymään pelaajilta, että täytyykö meidän jo nyt ottaa aikalisä vai aletaanko pelata? Tytöt ottivat onneksi itseään niskasta kiinni ja alkoivat näyttää niitä otteita mitä myös harjoituksissa nähdään. Pelin edetessä ÅIFK kuroi eron kiinni ja puoliajalle mentiin vierailijoiden 10–13 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi tasaisemmissa merkeissä ja molemmat joukkueet pelasivat todella hyvää peliä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Tämän lisäksi molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat varmasti ja pitivät maalimäärät kurissa. ÅIFK:n muutaman maalin johto piti erän edetessä mutta kun 2 minuuttia oli jäljellä, niin areenan hieno tulostaulu näytti 20–21. Vierailijoiden onneksi ÅIFK:n tytöt pitivät pään kylmänä ja ajassa 39.43 tekivät ratkaisevan 20–22 maalin.

Suuri kiitos Cocksille todella hienosta pelistä ja tervetuloa keväällä Turkuun. Toivottavasti saamme yhtä hienon pelin silloin! Cocksin joukkueella on oma Instagramkanava ( https://www.instagram.com/cockst08_12 ) ja sieltä voitte lukea myös heidän otteluraporttinsa.

Sunnuntaina on vuorossa kotipeli, tällöin kohtaamme SIF:n Samppalinnassa kello 10.30