Atlas - ÅIFK Kilpa

Myyrmääen Urheilutalo, Vantaa

Hienoa peliä Vantaalla, tuloksena kaksi voittoa!

Kaksi peliä, kaksi voittoa!

D-tyttöjen Vantaan vierailuun sopii vanha sanonta, uusia kausi ja uudet kujeet. Ensimmäisen vuorossa Myyrmäen urheilutalolla oli 09-sarjan kilpasarjan peli. Viime kauden suurinumeroiset tappionumerot olivat muistoja vaan, kun ÅIFK:n tytöt pelasivat mitä luultavammin oman historiansa vakuuttavimman pelin ja veivät ottelun nimiinsä selvin 11-23 numeroin. Ottelun alku oli tasainen mutta ottelun edetessä ÅIFK kasvatti etuaan pitkälti hyvän ja tiiviin puolustuspelin sekä varman maalivahtipelin ansiosta. Hyökkäyspäässä ÅIFK:n tytöt pelasivat hienosti joukkueena ja kontrolloivat omia hyökkäyksiään ja pelin tempoa. Nopeisiin hyökkäyksiin ei paljon ryhdytty vaan hyökkäykset rakennettiin hienosti maltilla ja ajatuksella. Puoliajalle siirryttiin lukemissa 5-13.

Toisella puoliajalla vierasjoukkue jatkoi hyvää peliä. Hyökkäyspäässä kokeiltiin rohkeasti uusia ratkaisuja, haastettiin 1vs1 tilanteissä ja haettiin aktiivisemmin joukkueen viivapelaajaa samalla kun puolustuspäässä pelaajat jaksoivat puolustaa jalalla vastustajan todella nopeita pelaajia vastaan. Erän lopussa ja pelin ollessa aika selvä pystyi ÅIFK tarjoamaan peliaikaa koko ryhmälle ja pöytäkirjaan merkittiin jopa 8 eri maalintekijää! Lopputulos siis selkeät 11-23.

Haastajasarjan peliin joukkueen kokoonpano ja pelipaikat vaihtui suurilta osin ja viisi uutta pelaajaa pääsi kentälle. Ensimmäinen erä meni tunnustellessa ja ÅIFK ei saanut millään kuriin Atlaksen nopeita pelaajia. Paljon jäi paranettavaa toiseen erään kotijoukkueen johtaessa ansaituin numeroin 8-5. Toiselle puolaajalle marssi sisuuntunut joukkue. Puolustus pelasi huomattavasti paremmin ja maalivahdin tehdessä hienoja pelastuksia alkoi vierailijoiden kiri. Erityismaininta täytyy antaa Linnille joka pelasi elämänsä vasta toisen käsipallo-ottelun mutta siitä huolimatta kirjautti jopa 11 maalia. Lopputulos hyvän toisen puoliajan jälkeen 13-18.

Pelejä jatketaan jo heti viikonpäästä sunnuntaina, kun suuntamme kohti Porvoota jossa kohtaamme yhden sarjan ennakkosuosikeista Akilleksen sekä kilpa- että haastajasarjan pelissä. Syyslomasta johtuen pääsemme matkalle todella pienellä ryhmällä mutta joukkueena pelataan, joukkueena voitetaan!