11
SYY
14.00
Miehet edustus, SM-liiga 2021-2022

ÅIFK - Cocks  

Samppalinna

SM-liiga käyntiin kotiottelulla - Hallitseva Suomen mestari vieraaksi Samppalinnaan

Åifk joutuu heti SM-liigan avausottelussaan kovaan haasteeseen kun vieraaksi Turkuun saapuu hallitseva Suomen mestari Riihimäen Cocks. Samat joukkueet kohtaavat myös Suomen Cupin puolivälierissä Riihimäellä lokakuun alussa.

Kotijoukkueen kauteen valmistautuminen on sujunut hyvin Turkuun palanneen pelinrakentaja Kristian Janssonin harjoituspelissä sattunutta loukkaantumista lukuun ottamatta. Joukkueen pelaajarunko on pysynyt samana, uusina kasvoina Janssonin lisäksi kauden aikana kentällä tullaan näkemään parin vuoden tauon jälkeen takarakentaja Wilhelm Hammarberg sekä Paraisilta siirtynyt maalivahti Markus Mattila. Päävalmentaja Aku Kuusisto on ollut tyytyväinen laajan pelaajaringin pre-seasoniin ja joukkue odottaa motivoituneena ensimmäistä tasonmittausta.

Cocksin miehistö on myös vahvistunut viime kaudesta. Joukkue osallistuu kaudella myös kovatasoiseen European Leagueen, jossa vilisee joukkueita Euroopan ja maailman huipulta. Päävalmentaja Kaj Kekillä on takanaan ammattiorganisaatio ja laaja sekä laadukas pelaajamateriaali. Samppalinnasta ei kuitenkaan pisteitä kävelemällä oteta, joten mielenkiintoinen kauden avaus edessä.

Vihdoin joukkueet voivat myös pelata yleisön edessä, joten kaikki Samppalinnaan kannustamaan pitkän tauon jälkeen kotijoukkuetta ja seuraamaan laadukasta käsipalloa!

SM - Liiga Åifk - Cocks

Samppalinna palloiluhalli lauantai 11.9. klo 14.00

Yleisöä pyydetään käyttämään kasvomaskia ja pitämään turvavälejä.