B-pojat kiihdyttävät joulukuulle sarjakärjessä!
Pojat BJulkaistu: 04.12.2023 21.30

Käsipallokauden kääntyessä joulukuulle on B-poikien SM-sarja ylittänyt runkosarjassa puolivälin ja ÅIFK:n B-pojilla on takana 10 sarjaottelua, joista tuloksena kymmenen voittoa!

B-poikien SM-sarja 2023-2024 3.12.2023

Marraskuun pimeydessä joukkue teki neljän ottelun vieraskiertueen ja palaa nyt joulukuussa taas kotikentälle ennen pientä ottelutaukoa. Viimeisimmässä ottelussaan Dickenin vieraana Pirkkolassa sunnuntaina 3.12.2023 turkulaispoikien alku oli maalinteossa hieman tahmeaa, mutta hyvä puolustaminen piti pelin tasaisena. Puoliajan jälkeen kentälle marssi kahden maalin tappioasemasta (12-10) sisuuntunut ÅIFK ja kampesi pelin kolmessa minuutissa tasoihin 13-13 ja murskasi seuraavan vartin 6-15 karaten lopulta selvään 23-31 otteluvoittoon.

3.12.2023 Dicken - ÅIFK 23-31

Kautensa kesäkuussa Korppoossa Team Building-leirillä aloittanut joukkue voitti ensin elokuussa Beach Cupin ja on nyt jatkanut hienoin tuloksin myös sarjapeleissä. Pienehkön vain 12 pelaajan joukkueen tähtäin on kevään otteluissa, jonka lisäksi osaa pojista nähdään jo A-poikien ja Miesten 1. divisioonajoukkueenkin otteluissa kuluvan kauden aikana. Ota B-poikien sarja seurantaan! Sarjakärki on nähtävillä vielä kahdesti kotikentällä ennen joulutaukoa - tervetuloa katsomoon: