Mutapaini Ekvallan juoksuhiekassa päättyi kultamitaliin
Pojat BJulkaistu: 18.08.2023 12.00

Mutapaini Ekvallan juoksuhiekassa päättyi kultamitaliin

B-pojat avasivat kautensa harjoituksilla tiistaina 8.8. ja viikonloppuna 12.-13.8.2023 oli perinteisen Beach Cupin aika. Joukkue teki uimarannalla talkootöiden ja kenttien rakennuksen yhteydessä yhden Beach-harjoituksen tuolloin vielä sateisella Ekvallan uimarannalla. Pieni sade ei kuitenkaan menoa ja hymyä hyydyttänyt. Hetkittäin polviin saakka upottanut juoksuhiekka toikin oman mausteensa käsipallon pelaamiselle.


Harjoitukset pe 11.8.2023 Ekvallan uimarannalla

Lauantaina joukkue pelasi turnauksessa kahdella joukkueella ÅIFK Gul ja ÅIFK Svart. Lohkossa 2 pelannut Svart voitti Siuntion ja Dicken Rödin selvästi, mutta harmittavat Shoot-Out tappiot Paraisille ja Atlakselle jättivät mustan joukkueen lohkossaan kolmanneksi. Täten hienosti pelanneen joukkueen pelit päättyivät lohkovaiheeseen ja ennen mitalipelejä.

Keltainen joukkue voitti kolme lohkopeliään näytöstyyliin tekemällä valtavan määrän urheilullisia "näyttäviä maaleja" kahden pisteen arvoisesti lohkopeleissään. Viimeisessä lohkopelissä joukkue pääsi harjoittelemaan Shoot-Outia Atlasta vastaan mitalipelejä varten. Harjoittelu osoittautui turhaksi ja välierät ja finaali taputeltiin ensimmäisen viiden minuutin aikana selväksi. Keltainen joukkue pääsi pokkaamaan 12-tuntisen käsipallopäivän päätteeksi kultaiset mitalit kotiin.

Sunnuntaina ja maanantaina pelaajat hoitivat vielä talkoovelvoitteensa tuomareina, sihteereinä ja varustetoimituksissa takaisin varastoihinsa. Sarjapelit B-pojilla alkavat syyskuun alkupuolella!


Kuvat: James Mashiri