A-pojat vakuuttavaan voittoon kauden avanneessa kotiturnauksessa!
Julkaistu: 04.09.2022 21.00

A-pojat vakuuttavaan voittoon kauden avanneessa kotiturnauksessa!

Neljättä kertaa järjestetty A-poikien pelikauden avaava A-poikien Åbo Cup pelattiin sunnuntaina 4.9.2022 Samppalinnan palloiluhallissa. Turnaukseen osallistuivat Dickenin, Pargas IF:n, Sjundeå IF:n, HIFK:n ja isäntäjoukkue Åbo IFK:n A-poikien joukkueet.

Pelit alkoivat sunnuntaina klo 10.00 ÅIFK:n ja Piffenin ottelulla ja turnaus huipentui klo 18.20 otteluun HIFK:n ja Åbo IFK:n välillä. Nopeatempoinen A-poikien turnaus veti halliin yleisöä ja vauhdin lisäksi tunnelma oli hurja läpi pelipäivän.

Turnauksen voitti isäntäjoukkue ÅIFK voittamalla kaikki päivän pelinsä vakuuttavaan tyyliin. Toiseksi sijoittuivat naapurit Paraisilta ja kolmanneksi viimeisen ottelun tasapelipisteellä kampesivat Dickenin A-pojat. Vakuuttavaan tyyliin kaikki ottelunsa voittanut kotijoukkue tyhjensi päivän päätteeksi myös palkintopöydän sillä mestaruuspokaalin lisäksi koko turnauspäivän parhaana pelaajana palkittiin Robin Keto (2003) ja parhaana puolustavana pelaajana William Malkamäki (2005).

Otteluohjelma, tulokset ja kaikki päivän palkitut.
Solidsportin streamit kaikista päivän peleistä.

ÅIFK A-pojat kiittävät kaikkia osallistuneita vastustajia ja toivottavat menestystä alkavaan käsipallokauteen 2022-2023!