B-pojat valmistautuvat kauteen 2023-2024
Julkaistu: 13.06.2023 08.00

B-pojat valmistautuvat kauteen 2023-2024

Kauden 2023-2024 B-pojat valmistautuvat tulevaan kauteen joukkueleirillä Korppoossa ennen kesän lomia ja omaharjoitusjaksoa. Joukkue on harjoitellut yhdessä toukokuun lopulta ja viettää viimeiset kolme päivää 12.-14.6.2023 Team Building-leirillä Korppoossa. Leirin aikana joukkue harjoittelee kahdesti päivässä samalla tutustuen uuteen joukkueeseen.

Vanhimmat 2007-syntyneet saavat seuraa Åbo IFK:n 08-syntyneistä, jonka lisäksi Paraisilta toivotettiin tervetulleeksi kolme paluumuuttajaa takaisin mustakeltaisiin. Tulevalla kaudella joukkue tekee tiivistä yhteistyötä harjoittelussa myös vanhempien A-poikien ja nuorempien eli CP09 joukkueen kanssa.


Maanantaina 12.6. saavuttiin aamutuimaan kotipaikalla Korppooseen. Ensimmäisenä harjoituksena tehtiin kuntopiiri samalla pihalla käsipalloa pelaten. Lounastauon ja vapaa-ajan jälkeen suunnattiin Korppoon koulukeskuksen kentälle tekemään illan harjoitus. Kentällä juostiin juoksuvetoja ja pelattiin Beach-käsipalloa, samalla onnistumisista, epäonnistumisista ja kannustamisesta ryhmäytyen. Illalla joukkue suoritti kapteenistovalinnan ryhmätehtävän pohtien samalla kapteenin tärkeimpiä ominaisuuksia, jonka jälkeen vielä saunottiin, uitiin ja pelattiin lisää pihalla.


Tiistaina 13.6. aamulla pelattiin pesäpalloa ja tehtiin keskivartalotreeni. Auringon, treenin ja lounaan uuvuttama porukka otti päivälevon, jonka jälkeen illaksi suunnattiin vielä pelaamaan beach volleyta ja tekemään liikkuvuusharjoitus. Joukkue sopi tavoitteenasettelut tulevalle kaudella ja julkaistiin alkavan kauden äänestetty kapteenisto. Joukkueen kapteenina tulee toimimaan Lenni Hyvönen apunaan varakapteenit Erik ja Albert Sjöholm. Illalla pelattiin ja saunottiin myöhäiseen iltaan ennen tiistaipäivän loppumista.


Keskiviikkona 14.6. aamupalan jälkeen mentiin Korppoon Urheilukentälle pelaamaan jalkapalloa ja tekemään suunnanmuutosharjoitus juosten. Vapaa-ajan ja lounaan jälkeen oli aika ottaa kesäharjoitteluohjelmat haltuun ja palata kohti Turkua. Joukkue on kesätauolla elokuun alkupuolelle saakka ja harjoittelee omatoimisesti. Ensimmäisenä elokuussa odottaakin jo Beach-turnaus 12.-13.8.2023!