Friidrottsföreningen ÅIFK höll vårmöte
Julkaistu: 07.05.2021 10.49

Friidrottsföreningen ÅIFK höll vårmöte

På vårmötet behandlades stadgeenliga ärende. Bokslutet för 2020 fastställdes och den gamla styrelsen beviljades ansvarsfrihet.

Efter mötet informerades föreningens medlemmar om följande

a)Ärevarvet

Nuvarande reservering 1.6.2021 ändras och flyttas till hösten. Planerat är att Ärevarvet löps i slutet av augusti.

b)Klubbmästerskap

Vi strävar till att ordna klubbmästerskap under träningsperioden i olika grupper för att få barnen att vänja sig vid och om möjligt få tröskeln lägre för att i fortsättningen delta i tävlingar som ordnas.

c)Medlemsavgifter

Styrelsen föreslår att medlemsavgiften höjs med 10€/idrottare för följande säsong (2021-2022).

d) Försäljningskampanj

Det föreslås att det ordnas en försäljningskampanj där barnen kunde sälja t.ex. sockor, underkläder, godis mm för att få lite extra inkomster till föreningen. Pia Lax-Lehtelä håller i trådarna.

e)Klädärenden

Stadium har tömt sina lager i och med att de flyttar till nya utrymmen och föreningen har fått köpa klubbdräkter till rabatterat pris och kan alltså också sälja dessa till rabatterat pris: 50,-/dräkt. Pia Lax-Lehtelä har uppgifter om storlekarna och antalet dräkter och hon kommer att sända ut info om dessa samt finnas på plats ett par gånger i samband med ttisdags-räningarna där man kan prova på dräkt och införskaffa sådana.

Storlekarna: Vuxen M, L, XL samt junior XS, S (x2), M (x2), L (x2), XL (x2). Totalt 12 exemplar.


f) Materialansvarige Pia Lax-Lehtelä ser till att de som ännu inte fått sin ÅIFK träningsskjorta för perioden 20/21 får sina skjortor.

g) Styrelsen behöver flera medlemmar!

Styrelsen är för tillfället för få i antalet (1+2) och det söks åtminstone en ny medlem till styrelsen. Är du intresserad av att ställa upp - hör av dig till Joakim eller Lena!

h)Licenskostnaderna

Ytterligare diskuterades licenskostnaderna för medlemmarna och möjligheten att gå in för att anskaffa licenser för endast de som tävlar. I det fallet bör en gruppförsäkring göras för barnen som deltar i träningar. Styrelsen fortsätter reda ut möjligheterna och om det lönar sig med en ändring av licensproceduren för medlemmarna.

Tilläggsinformation av ordförande Joakim Björklund eller verksamhetsledare Lena Hindström-Pesu.