Yhteistyössä on voimaa!
Julkaistu: 09.11.2021 19.44

Yhteistyössä on voimaa!

Keskiviikkona 3.11.2021 nuorimmat ikäluokat saivat odotettuja vieraita, kun edustusjoukkueen pelaajat saapuivat päävalmentaja Aku Kuusiston johdolla Ilpoisten palloiluhalliin. Pientä jännitystä oli havaittavissa ennen harjoituksen alkua. Paikalla oli minien lisäksi E/F poikia. Saimme tehdä hienoa yhteistyötä eri ikäluokkien ja edustusjoukkueen kesken :)

Aku Kuusisto otti harjoituksen haltuun, ja pienen esittelyn sekä sääntöjen ohjeistamisen jälkeen päästiin harjoittelemaan. Aloitettiin tutulla polttopallolla, sitten oli vuorossa syöttelyharjoituksia. Yhteistyö harjoituskentällä sujui hienosti ja oli aika siirtyä heittoharjoituksiin; yliolanheittoja, hyppyheittoja ja hieman vaikeampia aliolanheittoja. Maaliverkot pullistelivat kun poikien ja miesten käsistä lähti hienoja heittoja. Maalivahdeilta nähtiin loistavia torjuntoja.

Treenien lopuksi pelattiin neljän joukkueen kesken, edustusjoukkueen miehet vahvistuksena. Harjoitus päätettiin yhteiskuvalla. Kaikilla oli hymy kasvoilla, vaikka aika rankka ja vauhdikas treeni takana.

Hyvillä mielin lähdettiin kotia kohti!
Iso kiitos edustusjoukkueelle vierailusta - tämä oli loistavaa yhteistyötä!

Photo by Miki 3.11.2021 - kuvapankki:


Kiitos Mikille valokuvauksesta!

Seuran uusimmat