Robin Mattsson vahvistamaan ÅIFK:n rivejä käsipalloliigassa
8.5.2019 14:35 Uutiset / Pääsivusto

Robin Mattsson siirtyy ÅIFK:n riveihin Piffenistä. Kuva: ÅIFK.

Karjaalta Paraisten kautta Turkuun

ÅIFK:n käsipallon miesten liigajoukkue vahvistuu käsipallokaudelle 2019-2020. Viivapelaaja Robin Mattsson (s. 1991) siirtyy Åbon riveihin paikallisvastustaja Pargas IF:stä, jota mies ehti edustaa kaksi liigakautta. Karjaalla käsipallo-oppinsa saanut Mattsson on kerryttänyt tililleen jo lähes 200 liigaottelua ja tunnetaan erityisesti vahvoista puolustustaidoistaan. Pargas IF:n kapteenina viime kaudella toiminut sentteri on pelannut myös komeat 32 juniorimaaottelua aikanaan P90-maajoukkueen riveissä.

Ensi kauden joukkue rakentuu vauhdilla

Mattssonin valinta on osa ÅIFK:n strategiaa vahvan liigajoukkueen rakentamisesta. Nuoreen joukkueeseen tarvitaan Mattssonin tuomaa kokemusta. Valmennuspuolella jatkuvuudesta on huolehdittu – päävalmentaja Robin Karlsson ja seura sopivat vuoden option lunastamisesta ja akatemiavalmentaja Aku Kuusiston kanssa seura solmi kaksivuotisen sopimuksen. Joukkueen kapteeni Andreas "Andy" Nyström jatkaa yksivuotisella sopimuksella.

Viime kaudella siirtomarkkinoilla voittanut miesten joukkue saa lisää vahvistuksia kun Eero Laine palaa kasvattiseuransa riveihin Ruotsista.

Tällä hetkellä ÅIFK on vahvistanut ensi vuoden edustukseen 13 pelaajaa. Kerromme lisää uutisia ja esittelemme pelaajia tiivisti toukokuun aikana.

Lue lisää: TS: Robin Mattsson siirtyy Piffenistä ÅIFK:n riveihin


   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Toukokuu   »
Kategoriat