ÅIFK - SIF

Samppalinnan palloiluhalli

Otteluraportti CT05 ÅIFK-SIF

C-tyttöjen käsipallokausi alkoi lauantaina 14.9. kotiottelulla Samppalinnan palloiluhallissa.

Kentällä vastaan asteli SIF jonka kanssa pelit viime kaudella mennyt todella tasaisesti, tytöt asteli kentälle hieman hermostuneena, syystä että kyseessä oli kauden ensimmäinen sarjapeli ja tahtotila oli vahvasti voitto!

Ensimmäisillä minuuteilla peli eteni ÅIFK johdossa. 10 minuutin jälkeen peli oli 5-2. Tästä seuraavat 4 minuuttia olivat hieman synkemmät ja SIF tasoitti pelin 5-5. Viimeiset 10 minuuttia ensimmäisestä erästä mentiin taas ÅIFK johdolla ja ensimmäinen erä päättyi 11-8.

Toiseen erään tytöt lähtivät päättäväisellä otteella ja hermostunut ote oli jätetty pukukoppiin puoliajalla. Joukkueen yhteispeli alkoi sujumaan ja pallo laitettiin SIF verkkoihin tarkasti ja tasaiseen tahtiin.

Torstaina harjoiteltu kuvio toimi ja loppui maaliin! Tämän jälkeen pelit vain parani kentällä ja maaleja syntyi nopeista, ristiinajoista ja palloa hallittiin hyvin. Kaksi alivoimaa kestettiin myös hyvin ja onnistuttiin tekemään maaleja alivoiman aikana. Alivoima tilastot päättyivät molempina kertoina plus merkkiseen tilastoon.

Ottelu päättyi 28-17.
10 tyttöä mukana pelissä, 7 maalintekijää on hyvä tilasto kauden ensimmäiseen peliin! Kiitos SIF hyvästä ja puhtaasta pelistä!

Ensi sunnuntaina vastaan astelee KyIF Kirkkonummen luolassa.