ÅIFK - EIF  27 - 24

Karjaan Urheiluhalli

B-pojat finaaliin!

ÅIFK-EIF 27-24 (12-10)

B-pojat selvittivät tiensä finaaliin peittoamalla EIF:n tiukassa ottelussa luvuin 27-24 (12-10). EIF aloitti maalinteon ottelussa siirtymällä 0-1 johtoon ajassa 3.12. Se jälkeen ÅIFK sai pelistä kiinni ja pääsi kymmenen minuutin tasaisen väännön jälkeen tilanteesta 7-7 kolmen maalin johtoon 10-7 Lenni Lavermanin, Castor Maskulan ja Erik Sjöholmin maaleilla. Samalla Topias Lagus maalissa torjui kolmasti peräkkäin EIF:n maalintekoyritykset.

Toiseen erän alkuun EIF tuli jälleen vauhdilla kuromaan umpeen ÅIFK:n johtoa, mutta maalin suulle vaihdettu Marlowe Harewood torjui ensimmäisen viiden minuutin aikana neljä EIF:n yritystä ja ÅIFK löysi jälleen pelin rytmin alun hapuilun jälkeen. ÅIFK:n johto kasvoi neljään maaliin, 22-18 ajassa 38.16, kun hyvän pelivireen löytänyt Lenni Hyvönen paukutti kaksi maalia peräkkäin. Viidessä minuutissa EIF kuitenkin kavensi tilanteeksi 23-22 ja kun ottelussa oli jäljellä alle seitsemän minuuttia oli jännitysnäytelmän huipentuma valmis. Lukkoa purkamaan tuli taas Lenni Hyvönen, joka palautti kahden maalin johdon. Jatkoa toi Lenni Laverman 25-22 osumallaan, ja Wilmer Lundin lisäsi johdon takaisin turvalliseen neljään maaliin 26-22 kun aikaa oli jäljellä enää runsas minuutti.

Finaali GrIFK:ia vastaan alkaa tänään sunnuntaina klo 15.30 Karjaalla. Ottelu on nähtävissä livestriiminä handis-tv:ssä.